Můj čas na kafíčko

Opouští svého svalnatého milence? Bouře v soukromí

Můj čas na kafíčko

Jsou oba každý z jiného světa, ale spojuje je, že se vypracovali od nuly. Postačí to, aby vztah udrželi, když toho nemají jinak moc společného?

Kdysi mohla být viněna blonďatá moderátorka z přelétavosti, dnes s podnikatelem Ivanem Heckem (37) „drtí“ už třetí rok. Kam se ovšem jejich vztah vyvíjí? A je žhavý, jako když se ještě scházeli tajně v luxusních restauracích?

Všechno nasvědčuje tomu, že letošní rok bude pro moderátorku Evu Perkausovou (26) zlomový po všech stránkách. Zatímco její kolegové včetně jejího parťáka Romana Šebrleho (46) dávali v uplynulých měsících najevo nejistotu, blonďatá hvězda Primy zůstávala klidná až nápadně.

A to dokonce i ve chvíli, když ji přeřadili do pořadu Showtime, odkud se po několika měsících zase vrátila do večerních zpráv. Mělo to svůj důvod. Věděla, že už nemusí příliš lpět na práci, protože má své jisté.

Její podnikatel je patrně rusínské národnosti a ukrajinské státní příslušnosti Ivan Hecko (37) se údajně vyslovil, respektive prý mu dala

Zbývá vám 87% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden