Moje sladké tajemství

Opravdu by se nenašel ani jeden pořádný chlap?

Moje sladké tajemství

Po rozvodu si většinou vybírala muže, kteří byli o mnoho let mladší než ona!

Jestli má někdo smůlu na muže, tak je to Mahulena Bočanová (54). Krásná herečka totiž vedle sebe potřebuje skutečného parťáka do nepohody, a takový se v její blízkosti patrně nevyskytuje.

Půvabná Mahulena Bočanová (54) to během svého dosavadního života rozhodně neměla jednoduché. Když se její rodiče rozvedli, ona a její sestra zůstaly s maminkou. S tou ale měla budoucí herečka velice komplikovaný vztah. Bočanová, která ještě před maturitou odešla z domu, se tak velice záhy musela postavit na vlastní nohy.

Na milostném poli se jí nikdy nedařilo

To ale zvládla díky svému talentu a pracovitosti na jedničku. Bočanová šla totiž od dětství z role do role, a tak nikdy nepotřebovala muže, který by ji finančně zajistil. To ale neznamená, že by úspěšná a také velice krásná herečka netoužila po lásce.

Jenže na milostném poli se Mahuleně nikdy příliš nedařilo. Sice se po několika milostných karambolech provdala za podnikatele Viktora Mráze (53) a přivedla na svět jejich dceru Márinku (19), jenže manželské

Zbývá vám 77% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.
reklama

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden