Můj čas na kafíčko

Opravdu ho přítelkyně dokázala zkrotit?

Jako vyměněný je v posledních měsících herec známý ze seriálů Specialisté či Ulice Jakub Štáfek (32).

Změnilo ho nejen to, že se začal věnovat bojovému umění, a díky tomu se naučil disciplíně a jinému způsobu života, ale také založení rodiny a partnerka.

Přítelkyně Dominika Doležalová (29).

S Dominikou Doležalovou (29) totiž před časem přivedli na svět dceru Olívii a ta je momentálně tím nejdůležitějším, co má úspěšný herec a rovněž režisér na srdci. „Co vám mám říkat. Samozřejmě si to užívám, je to paráda,“ netají Štáfek nadšení.

Plánuje si ji vzít za ženu

A dokonce má se svou přítelyní, vizážitkou Dominkou, velké plány. Ačkoli v minulosti střídal ženy a žil jako bohém, je připraven vstoupit do manželství. A podle jeho slov by k tomu mělo dojít už během léta. A jelikož si hodně chrání své soukromí, je klidně možné, že k jeho velkému dni dojde už v nejbližších dnech.

Jak dlouho mu věrnost vydrží?

S Doležalovou to totiž opravdu myslí vážně a mnozí se shodují na tom, že právě až s ní poznal, jaké hodnoty jsou v životě ty správné. Jestli mu to ale vydrží a nebude mít chuť se za pár let zase vrátit k bouřlivému stylu života, to se teprve uvidí.

Třeba až jeho dceruška povyroste a přestane na něm být závislá, uvědomí si, že si chce ještě užívat, a svou pohlednou partnerku opustí. Zájem je o něj mezi fanynkami stále ohromný. A dokonce se říká, že i mezi kolegyněmi z hereckého světa.

S jednou dokonce strávil pár let ve vztahu. Na mysli máme herečku, která se rovněž objevila v seriálu Ulice, Moniku Timkovou (31). S tou herec chodil tři roky a možná by to bylo i déle nebýt toho, že se na něj provalil zálet s jinou ženou.

Údajně měl mít románek s exmodelkou Agátou Hanychovou (37). A když se ty informace k Timkové donesly, podrobila partnera výslechu a následně od něj měla odejít. To jen dokresluje skutečnost, že ne vždy byl Štáfek věrný partner, ale uměl i „ujet“.

Skončí v posteli s kolegyní?

Spekuluje se, že má pletky s jinými ženami i v současné době. Zejména v případě jeho kolegyně Šárky Vaculíkové (35) by to navíc dávalo i smysl. Během seriálu a následně i filmu Vyšehrad totiž natočili nespočet milostných scén, a nikdo by se nemohl divit, kdyby se do svého kolegy Vaculíková zakoukala.

Jednoho pohledného herce do postele už před lety dostala. Nějaký čas totiž tvořila pár s bývalou hvězdou seriálu Slunečná Markem Lamborou (27). Jestli mezi nimi je ale opravdu něco víc, to ukáže až čas.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden