Moje šťastná hvězda

Opravdu ho zkrotila, nebo si to jen myslí?

Moje šťastná hvězda

Herečka dělá první poslední, aby jejich manželství fungovalo. Bude to ale nakonec stačit, anebo se její manžel zase brzy někde zapomene?

Ačkoli by se mohlo zdát, že ADÉLA GONDÍKOVÁ (48) bývalého proutníka JIŘÍHO LANGMAJERA (56) defitinivně zkrotila, jistá si tím nikdy nemůže být. Co vše dělá pro to, aby si manžela udržela?

Hvězda seriálu 1. MISE Adéla Gondíková (48) zjevně už kdysi nabyla dojmu, že z Jiřího Lamgmajera (56) udělala muže, který je věrný jedné ženě. A aby také ne, když jí to každý na potkání předhazuje. Jenže starého psa novým kouskům nenaučíš. A herečka se prý začíná bát, že na tom něco bude.

Ukazuje jí svou pravou tvář?

Asi nikoho moc nepřekvapí, že se opět šušká o tom, že Langmajer kouká i po jiných. Už v zimě se otevřeně přiznal, že když natáčel seriál Špunti na cestě, padlo mu do oka hned několik krásných mladších kolegyň. Sám se ale tehdy vztekal, že ho brali spíše jako

Zbývá vám 85% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden