Moje šťastná hvězda

Opravdu Iva Pazderková terorizuje své kolegy?

Kdo si na ni nejvíc stěžuje?

Zatímco první řada show Tvoje tvář má známý hlas soutěžící z řad našich umělců stmelila a stali se z nich přátelé, druhá řada je z tohoto pohledu prý nepovedená. Někteří z účinkujících tvrdí, že za vším stojí nynější porotkyně IVA PAZDERKOVÁ (36).

Pořad, který si diváci velmi rychle oblíbili, se pro řadu účinkujících začíná stávat doslova noční můrou a rozhodně nejen proto, že by byly příprava na jednotlivá čísla fyzicky a psychicky náročná. Těžkou zkoušku, kterou před ně kolo od kola staví losovací zařízení jim podle zákulisních informací dělá ještě pikantnější jedna z účinkujících první řady a současná porotkyně Iva Pazderková. Dokud prý běží kamery, tváří se jako nejlepší kamarádka každého z nich, která ochotně poradí, pomůže, podpoří a podrží. Jakmile se ale prý kamery vypnou, má se z ní stát nenávistný člověk, který se chová nadřazeně a ponižuje tak, aby ona sama vyšla jako ta nejlepší. Je to pravda, nebo se někdo jen snaží pošpinit její dobré jméno?

Dělá jim ze života peklo

„Hodně velké slovo má Iva Pazderková, která dokáže udělat některým ze života pořádné peklo. Třeba Markétě Procházkové a Ivaně Jirešové dává najevo, že je nemá ráda,“ uvedl zdroj z pro- středí soutěže. Podle něho má Pazderková obě zmíněné herečky urážet, dělat si z nich legraci a veřejně je před kolegy popichovat. Nic z toho, co dělá, ale prý rozhodně nemá co dělat s legrací.
A podle všeho to nejsou jen soutěžící a lidé ze štábu, kteří si měli jejího nenávistného chování všimnout. Údajně na ni poukazují i samotní diváci, kteří v diskusích píší, že je Pazderková nesnesitelná, nelíbí se jim a působí prý velmi afektovaně. Sama porotkyně se k těmto výrokům nijak nevyjádřila. Nezbývá tak než se nechat překvapit, jak se bude chovat v dalších dílech.

Nenávist a urážky

„Někteří účinkující smlouvu podepsali, protože se těšili na skvělou partu, stejně jako tomu bylo
u první řady. To, co se tam ale děje, rozhodně nečekali,“ nechal se slyšet zdroj z televize Nova. Tvrdí také, že se účinkující a porotci rozdělili na čtyři různé partičky, které to spolu táhnou
a pomlouvají ty ostatní. Jedna ze soutěžících, MARKÉTA PROCHÁZKOVÁ (30), přiznala, že si pochopitelně chování Ivy všimla. „Já jsem hodně pozitivní člověk a snažím se s každým vycházet. Doufám, že od Ivy je to celé jenom hra,“ řekla a nepřímo tak potvrdila spekulace o dusném prostředí v zákulisí. Další z terorizovaných, IVANA JIREŠOVÁ (40), mimo jiné známá z Ordinace, se nechtěla k ničemu vyjadřovat.

Od té doby, co povýšila na porotkyni, jí prý velmi narostl hřebínek.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden