Moje sladké tajemství

Opravdu je to krize, která tu ještě nebyla?

Moje sladké tajemství

Kolem slavného páru stále více kolují dohady o jejich nečekaném rozchodu.

Zpěvačka Hana Zagorová (75) a Štefan Margita (65) k sobě patří už 30 let. Sice se na veřejnosti tváří jako dvě hrdličky a skoro to vypadá, jako by jejich láska byla na samém začátku, ale realita bude pravděpodobně jiná. Manželé mají údajně podle blízkého zdroje procházet krizí, jaká tu ještě nebyla. A to i přes zpěvaččin špatný zdravotní stav.

Patří mezi nejstabilnější tuzemské páry, přesto i jejich vztah je sem tam podroben zkoušce. Jednou takovou prochází i nyní, kdy se napříč internetem rojí spekulace o údajných partnerských problémech. Nebylo by to poprvé, co se jejich soužití propírá na veřejnosti, ovšem nikdy ne tak jako právě nyní.

V kuloárech se dokonce šušká, že ve vztahu má být někdo třetí a Margita (65) balí kufry. Jsou to sice jen spekulace, ale jak se říká, na každém šprochu pravdy trochu. Celou věc navíc komplikuje fakt, že zpěvačku trápí dlouhodobé zdravotní potíže, s nimiž byla několikrát dokonce hospitalizována.

Nutno podotknout, že nic takového se nepotvrdilo a jediné, co je v tuto chvíli známo, je

Zbývá vám 82% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden