Můj kousek štěstí

Opravdu ji Nedvěd miluje už roky?

Fanoušci Dary Rolins (49) jsou radostí bez sebe. Jejich blond bohyni se povedl mistrovský kousek: Ulovila zlatou rybku! Před Vánoci vybuchla v showbyznysu bomba, ukázalo se, že interpretka dávného hitu Zvonky štěstí „klofla“ fotbalistu Pavla Nedvěda (49).

Zpěvaččini příznivci tleskají a srovnávají Grande Paola s Dařiným předchozím přítelem, raperem zvaným Rytmus (45). „Když měl Rytmus třeba vystoupení v Karlových Varech na festivalu, bylo to velké fiasko, kdy skoro nikdo nepřišel, zato o Nedvěda se všichni perou,“ míní jeden z fanoušků.

Jenom tvoje Dara... Za svou snahu si teď kopálista vychutnávátohle...

A Dara vzápětí vynáší trumf nejvyšší: Tohle není pomíjivý románek, neboť modrooký, pohádkově bohatý fešák ji miluje už celá léta. „Pavel se mi velmi kouzelným způsobem dlouho dvořil,“ prozradila.

„Roky mi od něho přistávaly kytky k narozeninám.“ Na kávu ji pozval až letos v Itálii. „A bylo jasný, že se zachvěla zem,“ usmívá se Rolins. Tehdy byl viceprezident Juventusu Turín ještě ženáč, teď je rozvedený. Romantické lásce Dary a multimilionáře nestojí v cestě vůbec nic.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden