Můj kousek štěstí

Opravdu jim to může vydržet?

Každý ví, že trávit dohromady pár dní v kuse je zcela jiná píseň, než být trvale spolu od rána do večera...

Největší úlovek sezony! Atraktivní zpěvačka to dala dohromady s legendárním kopačkou. Má tento vztah budoucnost, nebo je zde předepsaná krátká trvanlivost?

Je to senzace! Koncem minulého roku proběhla snad všemi médii zpráva, že na světě je nový pár českého showbyznysu. A tyhle dva by si spolu představoval nejspíš jen málokdo. Dara Rolins (49) a Pavel Nedvěd (49) dokázali to, co se se jen tak nějaké mediálně známé tváři nepovede, svůj vztah utajili dlouhého půl roku.

Zachvěla se zem

Dnes už ale svoji lásku mohou naplno vykřičet do světa. Zpěvačka a fotbalový kanonýr se dali dohromady v Itálii, kde má on druhý domov a ona tam vyrážela kvůli tvorbě vlastní kolekce oblečení. Došlo k pozvání na kávu a podle slov Dary bylo jasné, že se zachvěla zem.

Známý fotbalista se blond krásce prý dvořil už dlouho předtím a pravidelně jí posílal třeba květiny k narozeninám. Sám byl ale ještě donedávna ženatý s manželkou Ivanou (45), s níž však žil více než dva roky v odloučení. Dnes už je rozvedený a vztahu s atraktivní popovou divou nebrání nic v cestě... snad jen ta velká vzdálenost.

Neměla štěstí?

Nedvěd už sice není aktivním fotbalistou, v Itálii má ale stále pracovní závazky jako viceprezident fotbalového klubu. Zatímco Dara pracuje i žije převážně v Praze. Páru tedy hrozí, že bude mít svůj vztah hlavně na dálku, a to žádné lásce neprospívá. Zpěvačka by přitom už zasloužila někoho, o koho se bude moci opřít. Na muže zatím měla smůlu.

Nevyšel jí vztah s otcem její jediné dcery Laury (13) hudebníkem Matějem Homolou (48). A v roce 2018 se jí rozpadl i sedmiletý vztah s Patrikem Vrbovským (45) alias rapperem Rytmusem.

Od té doby byla oficiálně sama, ač je jasné, že tak krásná žena jistě neměla o nápadníky nouzi. Její srdce ale ukořistil nejspíš až „Grande Paolo“, jak Nedvěda v zahraničí přezdívají.

Vedle něj září štěstím a na konto své nové lásky nešetří silnými slovy. „Nejsme dokonalí, ale myslím, že máme oba srdce na pravém místě. I proto svého nového muže miluji a stejně jako on při mně, stojím i já při něm. V dobrém i zlém,“ napsala láskyplně pod společný zamilovaný snímek.

Žádný románek!

Zdá se, že vztah berou oba naprosto vážně, a jak sama zpěvačka tvrdí, nejedná se o románek. Společně, i s její dcerou Laurou, ve Švýcarsku přivítali i nový rok. Tak snad v tomto případě bude platit přísloví: Jak na Nový rok, tak po celý rok, a tento páreček jen tak něco nerozhodí.

Ani dálka. Přece jen, další přísloví říká, že láska hory přenáší. Můžeme tedy jen doufat, že se této lásce nepostaví do cesty nikdo a nic, dokonce ani Alpy.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden