Moje šťastná hvězda

Opravdu končí Rychlý v Ordinaci?

Fanoušky Ordinace v růžové zahradě čekal pořádný šok! Čestmír Mázl, kterého hraje PETR RYCHLÝ (56) zemřel. Nikomu se ale nechce věřit, že by měl herec seriál opravdu opustit.


Téměř sedmnáct let byl Petr Rychlý (56) nedílnou součástí Ordinace v růžové zahradě. Díky nekonečnému seriálu si měl herec přijít na pořádný balík peněz a není žádným tajemstvím, že to byl právě tento počin, který mu do jisté míry zachránil kariéru.


S tím vším by ale teď měl být konec. Postava oblíbeného doktora Čestmíra Mázla zemřela násilnou smrtí. Zatímco část diváků truchlí a odmítá se dívat na seriál bez svého hrdiny, jiní prý  tuší, že to s koncem seriálového matadora nebude zase až tak horké. 


Nikdo není nesmrtelný


Nečekaná zpráva o Mázlově smrti dramaticky uzavře první čistě internetovou sezonu seriálu, který se loni přesunul z televizních obrazovek na Voyo. „Na kolonu, ve které váš manžel cestoval, zaútočilo komando drogového kartelu,“ zazní z úst policisty, který oznamuje Michaele Badinkové (43) coby jeho ženě, že její muž zemřel na místě spolu s dalšími pěti lidmi.


S postavou Čestmíra Mázla žil 17 let.

V tom okamžiku není v šoku jenom seriálová Alena a její rodina, ale také věrní diváci. Vždyť jak by mohla existovat Ordinace bez Čestmíra Mázla? Sám Petr Rychlý se vyjádřil v tom smyslu, že zkrátka nikdo není nesmrtelný, dokonce ani Mázl ne.

Ačkoli si většina diváků myslí, že ano, což ho pochopitelně velmi těší. Jen čas podle herce ukáže, jestli seriálový život Čestmíra Mázla skutečně takový je. Vzhledem k tomu, jak tajemný Rychlý byl, dá se předpokládat, že se mají diváci ještě na co těšit. 

Všechno je úplně jinak 

Petr Rychlý tvrdí, že si se  svým Mázlem užil všechno, co je vůbec možné si v rámci seriálu užít. Jako by naznačil, že je načase si na chvíli odpočinout. Jeho manažer, kterého novináři oslovili, to ale vidí úplně jinak. „Petr v Ordinaci rozhodně nekončí!“ uvedl jasně.

A vzhledem k tomu, že se Mázlovo tělo nenašlo, má stejný názor i řada fanoušků. Zdá se tedy, že se televize Nova jenom snaží nalákat diváky i na další řadu seriálu. Malá pauzička herci jistě jen prospěje a pak zase hurá na plac a vydělávat korunky, které rozhodně nejsou k zahození.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden