Moje šťastná hvězda

Opravdu se herečka zakoukala do mladšího kolegy?

Moje šťastná hvězda

V minulosti si údajně Prachař na věrnost příliš nepotrpěl. Šušká se, že měl dokonce i svou kolegyni a bývalou tchyni svého syna, herečku Veroniku Žilkovou!

O manželské krizi LINDY RYBOVÉ (46) a DAVIDA PRACHAŘE (62) už se mluví dlouho. Herci se prý odcizili a doma panuje dusná atmosféra. Proslýchá se, že by za jejich problémy mohla být nevěra!

Sen o velké šťastné rodině se prý začíná Lindě Rybové (46) pomalu rozpadat jako domeček z karet. Může za to nejen nekonečný kolotoč povinností, který se točí kolem domácnosti, dětí a práce, ale údajně také vleklé manželské problémy.

Dlouho se herečka snažila všechno stíhat a ještě u toho vypadat fantasticky, aby pro svého muže zůstala navzdory dlouholetému soužití přitažlivá, jenže jí začalo značně ubývat energie a možná i chuti něco zachraňovat.

Zatímco jí přibývají kruhy pod očima a fyzické vyčerpání se neúměrně prohlubuje, její životní partner David Prachař (62) se prý tváří jako by se

Zbývá vám 88% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden