Moje šťastná hvězda
Opravdu se stále tolik milují?
Na každé akci vypadají jako dvě hrdličky. Opravdu jsou ale do sebe stále zamilovaní, nebo je to divadlo pro veřejnost?
Opravdu se stále tolik milují?

Má charisma, je úspěšná a stále velmi krásná. Přesto se povídá, že to mezi DANOU MORÁVKOVOU (52) a PETREM MALÁSEKEM (59) skřípe. Co se stalo?

Nedávno se manželé vrátili z dovolené v Rakousku. Dana Morávková (52) trochu smutně přiznala, že manžel jejich společně strávené chvilky pojal spíš jako cyklistické soustředění. Jako by jí Petr Malášek (59) dával najevo, že není spokojený s tím, jak vypadá.

Muži ji zbožňují

Hvězda Ordinace v růžové zahradě je přitom zrovna jednou z těch žen, které snad ani nestárnou a i po padesátce by jí mohla závidět leckterá dvacítka. Jenže to Maláskovi zjevně nestačí. Spousta chlapů by na jeho místě skákala radostí, že mají tak úžasnou partnerku po svém boku.

Herečka je navíc velmi vtipná a když na to přijde, tak se umí i pořádně odvázat. Stačí si jen vzpomenout, když se při jednom z představení objevila na scéně jen v těsném korzetu. To všem doslova spadla brada. Proto se začalo spekulovat, zda náhodou klavírista nezatoužil po nějaké mladší milence.

Manželka prý není jedinou ženou v jeho životě.

Tají milenku?

O problémech manželů se povídá už nějakou dobu. Jsou spolu téměř osmadvacet let, a to může znamenat, že se nemají čím překvapit. Nikdy se u nich sice nekonal žádný skandál, to však neznamená, že je jejich manželství idylické.

Někteří hereččini kolegové dokonce přišli s tím, že za všechno může Maláskova osobní krize. Prý by se chtěl alespoň na chvilku oprostit od kaž­dodenního stereotypu. A románek s jinou ženou by byl samozřejmě jednou z možností.

Vypadá to, že Morávková moc dobře ví, v čem je zakopaný pes, zřejmě ale nad vším zavírá oči jen aby byl doma klid.  Na druhou stranu to mohou být jen pomluvy lidí, kteří jim závidějí jejich štěstí…

Ve znamení tolerance?

Ať tak či tak, není žádnou výjimkou, že si některé páry po mnoha letech soužití dávají volnost. Mají nejrůznější dohody. Například takovou, že ze sebe nebudou na veřejnosti dělat hlupáky, ale jinak si budou žít vlastními životy.

Což může být i případ Morávkové s Maláskem. Naoko dokonalé manželství, v reálu ale trochu jiný scénář. Třeba i proto jejich vztah vydržel tak dlouho. Nic si nevyčítají, všechno mají jasně dané. My ale věříme, že je u nich vše v pořádku.

Související články
UMarešových nikdy není nuda. Své fanoušky stále baví a ti netrpělivě každý den očekávají, kdy zase Leoš Mareš (48) přijde s nějakou novinkou. Když se nedávno obarvil na blond, lidé nestačili zírat. Teď vypadá, jako by mu bylo sotva třicet. Na svou dceru je pyšný Navíc se často a rád na sociálních sítích chlubí svou rozkošnou dcerkou Alex (2), o které se […]
Moje šťastná hvězda / 7.9.2024
Pro emigraci se Pavel Kříž (63) rozhodl krátce před revolucí, protože chtěl začít jinde a jinak. Představitel Śtěpána z oblíbených „Básníků“ Pavel Kříž (63) se přes Anglii vydal do Kanady, Doma sice přerušil slibně rozjetou kariéru, ale nenacházel v ní potřebné uspokojení. A to, že byl známý, mu nepomohlo ani u soudu, kde byl tehdy v nepřítomnosti odsouzen na […]
Moje sladké tajemství / 7.9.2024
Když oznámila herečka Patricie Pagáčová (35) z Jedné rodiny rozvod s manželem Tiborem (33), říkala, že v tom nikdo třetí není. Nedávno ale byla viděna na ulici s tajemným mužem s plnovousem a usmívala se od ucha k uchu. Dokonce je někteří potkali na romantické procházce, ze které zamířili do domu staronové posily Ulice, od kterého už má její údajný nový objev […]
Před pár měsíci si Veronika Petruchová (30) pořídila parfém s feromony, aby nalákala toho pravého. A není to poprvé, co se šušká, že má blízko ke kolegovi Martinu Čermákovi (32)! Dělala mu vrbu Ten je trojnásobným otcem a doma má hudebnici Simonu Šteruskou (36). V poslední době měli ale prožívat partnerskou krizi. Obstarávání početné rodiny dá zabrat […]
reklama
V premium článcích najdete to nejlepší z našich časopisů
Pondělí Běžte svému štěstí naproti
Středa Časopis, který vás naladí do pohody
Středa Týdeník o všem, co hvězdy tají
Čtvrtek To nejlepší, co si ke kávě můžete dát
Čtvrtek Konečně časopis, se kterým vyhrajete
Časopis se kterým minulost nestárne
Nezapomenutelné a milované hvězdy
Můj čas na kafíčko speciál
Extra porce příběhů ze světa slavných
Časopis, který ženám rozumí
Naše časopisy si můžete také výhodně předplatit!
Nenechte si ujít další zajímavé články
reklama

O nás

Jedinečný web, který Vám přináší aktuální zprávy ze světa slavných osobností. Můžete poznat skutečné životy populárních herců, zpěváků či jiných známých celebrit. Odhalit strhující životní story slavných hvězd, jejich lásky, prohry, vítězství, spalující vášně, bolestné rozchody, i usmíření a osudové vzestupy i pády těch největších českých i světových legend.

Vaše redakce

Copyright © RF-Hobby.cz
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz