Moje šťastná hvězda

Opravdu chodí Rychlíková s Lamborou?

Jsou mladí, krásní, úspěšní a podle všeho zamilovaní. Přesto spolu SÁRU RYCHLÍKOVOU (23) a MARKA LAMBORU (27) nikdy nikdo neviděl. Šlo jim ve skutečnosti jen o to, aby se o nich mluvilo a psalo?


Byl z toho pořádný poprask. Sára Rychlíková (23) a Vojtěch Vodochodský (29), kteří se poznali během natáčení seriálu O mě se neboj, se před pár týdny nečekaně rozešli. Herečka ale měla velmi rychle zakotvit u hezounka Marka Lambory (27) ze Slunečné. Je to ale opravdu tak horké, jak se na první pohled zdálo?


Rozchod prý nese těžce


Přelétavé srdce mladé herečky podle některých informací chvíli bilo současně pro oba krasavce. Pak si měla vybrat právě Lamboru, což Vodochodský údajně nesl velmi těžce. Podle některých kolegů v ní totiž údajně viděl lásku svého života a plánoval pro ně budoucnost.


Z toho v každém případě sešlo. Otázka ale je, jak to má Sára s Lamborou. Zatím se totiž spolu nikde neukázali. Žádné romantické vzkazy a zamilované fotky na sociálních sítích.


V minulosti randil herec například s hvězdou Ulice.

Šlo jim jen o slávu?

V zákulisí českého showbyznysu už se proto spekuluje, že to od nich byla od začátku tak trochu levárna. Prý si chtěli vylepšit „mediální obraz“, a tak do světa vypustili fámu o neexistujícím vztahu, která jim zaručila popularitu.

Na druhou stranu blízký kamarád herečky tvrdí, že s Markem opravdu už nějakou dobu randí, a potvrdil, že je spolu viděl, jak se vedou za ruce. Jen si podle něj dávají pozor, aby si co nejvíc uchránili soukromí.

Není si zatím jistý?

Přitom Lambora se svými přítelkyněmi vždy rád pochlubil. Ať už to byla herečka z nekonečného seriálu Ulice Šárka Vaculíková (35),  nebo modelka a vítězka České Miss Andrea Bezděková (29). Třeba s Rychlíkovou cítí, že to prostě není ono.

Proto váhá, aby ji oficiálně představil jako svoji partnerku. Tím spíš, když se ještě nedávno hovořilo o tom, že má stále velmi blízko k Bezděkové...

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden