Můj čas na kafíčko

Opravdu stojí hvězdy před rozvodem?

Můj čas na kafíčko

Bývali považováni za jeden z nejstabilnějších hereckých párů. Proč to mezi nimi tak náhle přestalo fungovat? Může za to rok a půl s virem?

Známých dvojic ze showbyznysu, které rozdělil lockdown, je více, teď se hraje o to, zda ho přežije i manželství Lucie Benešové (47) a Tomáše Matonohy (50). Také u nich hraje roli více faktorů a je otázka, zda časy, které přijdou, jejich vztah nedorazí. Proč to mezi nimi skřípe?

Oba herci jsou velcí extroverti s nezkrotným temperamentem a pro vášnivá gesta nejdou daleko. Léta to však fungovalo tak, že Lucie Benešová (47) vědomě potlačila svoji kariéru a energii věnovala rodině, péči o děti a budování hnízdečka, zatímco velkou hvězdou byl Tomáš Matonoha (50).

Na něho se hrnuly velké seriálové a filmové projekty – dodejme, že právem, talentu má na rozdávání. Loňský rok znamenal ostrý zlom a výměnu rolí, Tomáš dotočil pouze slovenský film Ubal a zmiz, a nebýt soutěže Co na to Češi, už by možná zapomněl, jak vypadá kamera.

Naproti tomu jeho manželka to vyloženě roztočila – stala se v roli hospodské hvězdou Slunečné a hned, jak seriál skončil, naskočila do novácké série Co ste hasiči, nepočítaje, že se objevila ve dvou filmech.

Využila toho, že její děti už opravdu nepotřebují hlídání, a začala dohánět, co doteď nestihla, zato v jejím hvězdném manželovi se hromadila

Zbývá vám 82% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden