Moje sladké tajemství

Opuštěná herečka zanevřela na muže

Skvělá herečka Zuzana Bydžovská (58) byla dlouho přesvědčená, že je Miroslav Etzler (55) jejím osudem. Ti dva se totiž velmi milovali, a navíc spolu měli syna Kristiána (19). Pak se ale její životní partner zakoukal do krásné herečky Vilmy Cibulkové (56) a Zuzaně nastalo peklo.

Opustil ji milovaný muž Etzler totiž za sebou bez milosti spálil všechny mosty a zoufalou Bydžovskou opustil. A aby bylo ještě hůř, tak se s Cibulkovou v roce 2003 oženil. I když se nejprve zdálo, že Zuzana nebude mít kvůli péči o malého synka na smutek příliš času, opak byl pravdou.

Opuštěná herečka později dokonce přiznala, že v té době často plakala. Nechtěla mu půjčovat syna Jak se později ukázalo, ani potoky prolitých slz jí nepřinesly úlevu. Bydžovská se cítila tak zraněná, že dokonce odmítala půjčovat Etzlerovi jejich syna.

Celá věc se tak dostala k soudu, a i když došlo právní cestou k úpravě návštěv mezi Miroslavem a Kristiánem, nic se nevyřešilo. Chlapec totiž o svého otce příliš nestál, a tak se ti dva dodnes nestýkají.

Věřila, že Etzler je její osudový muž. To se ale spletla.

„S Kristiánem jsem jako otec vůbec nedostal šanci,“ trpce si později stěžoval Etzler. Kde je kámen úrazu? Zuzana si později musela přiznat, že takové partnerství, jaké by si ona přála, už nejspíš v životě nepotká.

„Žít ve vztahu, kde mi bude dána svoboda, a já ji také dopřeji, skoro nejde,“ prohlásila už před lety zklamaně. A také dodala, že na samotu si sice zvykla, jenže s trvalým pocitem opuštěnosti se stále nedokáže smířit.

A v tom je zřejmě onen pověstný kámen úrazu. Odsoudila se k samotě Zhrzená Bydžovská patrně začala házet všechny muže do jednoho pytle a teď už nikomu nevěří. Dobrovolně se tak odsoudila k věčné samotě. A to je velká škoda.

Vždyť sice nikdy nepatřila k typickým filmovým kráskám, zato však měla odjakživa obrovské kouzlo osobnosti. Jistě by se tak i dnes našlo mnoho mužů, kteří by rádi vyléčili její zlomené srdce.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden