Můj kousek štěstí

Opustí herečku Kaňokovou další chlap?

Rozchod na spadnutí.

Jedna z hlavních hvězd nového seriálu Zlatá labuť má za sebou náročné období. Rozešla se s otcem své dcery a musela se znovu postavit na nohy. Teď to ale vypadá, že vztahové peripetie zdaleka nejsou u konce.

Beátu Kaňokovou (33) si diváci oblíbili v seriálu Pan profesor. V té době se spekulovalo o tom, že se právě během tohoto natáčení sblížila s Vojtěchem Dykem (37), s nímž si až podezřele rozuměli i v soukromí.

Na druhé koleji?

Možná, že i to byl důvod proč tehdy Beátin vztah s otcem malé Judity (3), hercem Tomášem Havlínkem (30), neslavně skončil. Nyní se herečka raduje, má po boku nového přítele Tomáše. Ovšem na jak dlouho? Hovoří se o tom, že to s ní sympaťák, který není z branže, nemá snadné.

Život s herečkou, to znamená život pod drobnohledem. Je s tím přítel Tomáš smířený?

Život po boku seriálové hvězdy může být až příliš velkou zkouškou jeho trpělivosti. Beáta je navíc matkou malé dcery, není tedy tak docela bez závazků. K tomu je díky seriálům hodně vytížená a partner se tak musí smířit s tím, že bude věčně čekat na to, až si na něj jeho milá udělá čas.

Další pokušení?

Ve Zlaté labuti si navíc Kaňoková údajně opět nebezpečně rozumí s fešným kolegou. Konkrétně s Kryštofem Bartošem (30). Ten sice chodí s herečkou Martinou Babišovou (30), to ale nemusí nic znamenat.

Jsou spolu krátce, jejich láska je křehká a snadno by mohla vyprchat, když do hercova života vstoupí zajímavější objekt zájmu. A totéž se může odehrát i v případě vztahu Beáty. Spíše to ale vypadá, že tím, kdo hodí dříve ručník do ringu, bude její partner, který si sám přizná, že život po boku slavné dámy je nad jeho síly.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden