Moje šťastná hvězda

Opustí ji kvůli své nové kariéře?

Moje šťastná hvězda

Zpíváním si plní svůj dávný sen. Eva mu sice drží palce, ale v jejím okolí sílí obavy, že to nakonec bude ona, kdo půjde z kola ven!

Zdá, že EVA BUREŠOVÁ (28) prožívá po boku PŘEMKA FOREJTA (34) skutečné štěstí. Háček je ale v tom, že on si našel další koníček, který bere vážně. Skončí to nakonec stejně jako kdysi s otcem jejího syna?

Už je to rok, co se jejich cesty zkřížily, a Eva Burešová (28) nemohla uvěřit tomu, že muž, o kterém vždy snila, skutečně existuje. Přemek Forejt (34) si navíc okamžitě rozuměl i s jejím synem a ona byla šťastná.

Na znamení velké lásky si oba k prvnímu výročí vztahu nadělili tetování v podobě srdcí, která nyní zdobí jejich předloktí. Jenže brzy může být všechno jinak. Oblíbený šéfkuchař totiž začíná pokukovat po kariéře zpěváka a vypadá to, že mu nové možnosti učarovaly. Jaký to bude mít dopad na jeho

Zbývá vám 85% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden