Moje sladké tajemství

Opustí ji přítel, když nemůže otěhotnět?

Zhruba před deseti lety dostala Jana Plodková (37) otázku na tělo, co ona a děti. Odpověděla, že si na vlastní ještě počká. Nešlo snad ani tolik o zářivou kariéru jako spíš o důvody osobního rázu. „Já sama si totiž na to ještě nepřipadám úplně psychicky připravená,“ uvedla s tím, že věkem by sice dítě už mít mohla, ale necítí se na to.

Na druhou stranu připustila, že má děti moc ráda a třeba potomky své sestry zbožňuje a ráda se o ně kdykoli postará. „Ale já abych byla matkou? Opravdu zatím ne,“ dodala rázně s úsměvem. Předvedla těhotenské bříško Tehdy ještě cítila, že je její život zcela naplněný i bez dětí, jenže to se před časem změnilo a přesto, že by nyní po miminku toužila, zdá se, že svůj čas promarnila.

Možná řešení ale podle všeho odmítá. V roce 2017 si pohrávala herečka se svými fanoušky, když zveřejnila na sociální sítě svou fotografii s těhotenským bříškem. Napsala k ní: „Třeba se narodí spravedlnost, proč? Proto!“ A zatímco jí kolegové a fanoušci gratulovali k veliké novině, ona se jen bavila.

Bříško totiž nebylo pravé, nýbrž pouze vycpané. Ani tehdy Plodková netušila, jestli by chtěla rodinu založit. Nyní, jakoby ji osud trestal za její nemístné vtipkování. Odmítá umělé oplodnění Nebo snad stojí za jejími problémy s otěhotněním něco docela jiného? Držitelka Českého lva se svěřila, se svým přáním.

„Velmi si přeji děti, byla bych šťastná,“ uvedla s tím, že to ale rozhodně neznamená, že by momentálně byla bez dětí nešťastná. Jen prý nechce dělat věci nepřirozeně. Narážela tím zřejmě na skutečnost, že se jí nedaří otěhotnět přirozenou cestou.

A pokud to nepůjde přirozeně, zřejmě se herečka dítěte vzdá. Nechala se totiž slyšet, že by do umělého oplodnění nešla. Když prý její tělo nechce, nebude ho nutit. Dokonce ani adopce není teď úplně na pořadu dne.

Plodková na to teď prý neumí odpovědět, neví co bude zítra, natož za pár let. Smíří se s životem ve dvou? Otázkou spíš zůstává, jestli je stejného názoru i Plodkové partner, optik Filip Žilka (41). Jejich vztah několik let funguje bez problémů, je harmonický a jak é k o l i skandály se mu vyhýbají.

Co se týče ale dítěte, zdá se, že mluví herečka hlavně sama za sebe. Žilka by se nepochybně také rád stal otcem a kdo ví, co se stane, když se jim nepodaří dítě počít. Postaví se za svou partnerku a podpoří ji? Kdoví, jestli se nerozhodne vztah ukončit a najít si jinou ženu, se kterou by potomka mohl mít.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden