Moje šťastná hvězda

Opustí manžela kvůli Peroutkovi?

Moje šťastná hvězda

Michaela Tomešová má poslední dobou k Milanu Peroutkovi velmi blízko. A trochu to začíná vypadat, že ji mrzí, že před lety dala přednost jinému muži.

Už nějakou dobu se spekuluje, že MICHAELA (32) a ROMAN (35) TOMEŠOVI nemají daleko k rozvodu. Teď to navíc vypadá, že začala opětovat city svému expartnerovi MILANU PEROUTKOVI (33)!

Zpočátku se zdálo, že spolu Michaela (31)Roman (35) Tomešovi zestárnou. Ovšem teď to vypadá, že jejich pohádka nebude mít šťastný konec. Kromě toho sami přiznali, že si prošli velkou vztahovou krizí.

Od té doby se tak v kuloárech nesou zvěsti, že to mezi Tomešovými není dobré. Dokonce se mluví už i o rozvodu. A zdá se, že hvězda seriálu ZOO hledá útěchu v náručí

Zbývá vám 90% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden