Moje šťastná hvězda

Opustí manžela kvůli charismatickému tanečníkovi?

Moje šťastná hvězda

Přestože spolu ve StarDance dotančili, stále k sobě mají blízko. Chýlková je ze sympatického Tománka úplně vedle. Co spolu mají?

Ačkoli už Ivana Chýlková (60) ze StarDance vypadla, stále prý nedostala z hlavy sympatického tanečníka Jana Tománka (51). Je snad možné, že za ním uteče od svého manžela Jana Krause (70)?

Herečka ze seriálu Osada sice ze StarDance vypadla, to ale neznamená, že přerušila styky se svým tanečním partnerem Janem Tománkem (51). Podle dobře informovaného zdroje, který si nepřeje být jmenován, je to spíš naopak. Ivana Chýlková (60) je s ním prý stále v kontaktu, což se Janu Krausovi (70) nejspíš vůbec nelíbí.

Nakonec byl to právě moderátor, kdo před začátkem soutěže vehementně upozorňoval na to, že StarDance bývá pro vztahy velkou zkouškou. Možná ani jeho tenkrát ani ve snu nenapadlo, že se za pár týdnů

Zbývá vám 86% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden