Můj čas na kafíčko

Opustí manžela kvůli kariéře?

Zpěvačka Ilona Csáková (48), která se v roce 2008 odstěhovala do Brna kvůli svému partnerovi Radkovi Vonešovi (47) už má prý dost dojíždění za prací. Přitom v Praze měla úplně všechno. Vzdala se svých přátel, aby mohla být se svým přítelem.

I když je šťastná a ničeho nelituje, tak jí prý něco přece jen chybí. Právě při cestování občas proklínala nápad přestěhovat se do Brna, v Praze by měla všechno po ruce. Tím dojížděním ztrácí mnoho času, který by mohla strávit se svými nejbližšími.

„Nebudu zastírat, že to cestování Brno – Praha není unavující. Zvlášť kvůli D1 to nesnáším, to aby člověk měl celý den, jenže já mám své povinnosti vůči synům. V Praze objedu pár schůzek a pak musím vyzvedávat kluky ze školy,“ svěřila se Csáková.

Její svět se tak v podstatě smrsknul jenom do auta, kterým se musí neustále přepravovat z místa na místo. Zpěvačka přiznala, že si zakázky poctivě vybírá, aby mohla co nejvíce času trávit se svými blízkými. Především se svými syny Danielem (9) a Dominikem (6), kteří ještě potřebují mateřskou péči.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden