Moje sladké tajemství

Opustí Modrý kód, aby našla životního partnera?

Ačkoli je herečka Sabina Laurinová (47) již neodmyslitelnou stálicí Modrého kódu, poslední dobou se z jejího blízkého okolí linou spekulace o tom, že touží po změně. Do seriálu totiž původně měla jít nejen kvůli vidině stabilního příjmu, ale i kvůli tomu, že chtěla poznat nové lidi a především muže.
Sama zůstat nechce Není totiž žádným tajemstvím, že ačkoli je Sabina dlouhodobě bez stálého partnera, rozhodně to není stav, který by jí vyhovoval. Naopak prý ráda navazuje kontakty a i když v poslední době byla spíš spojována s mladšími muži, rozhodně se nebrání ani případnému vztahu se svým vrstevníkem.

Muselo by se ovšem prý jednat o někoho, kdo rozumí její práci a dokáže respektovat, že s ním nebude trávit tolik času. Přejde ke konkurenci? I proto nemá Sabina problém spojit své jméno a tvář se seriálovou rolí.

Jenže v Modrém kódu nikoho, s kým by si pořádně rozuměla, prý nepotkala. A proto přemýšlí, že by zkusila jiný projekt. Sice ji diváci v seriálu milují a její odchod by měl možná negativní dopad na jeho sledovanost, nicméně když může konkurenční Ulice fungovat bez Patricie Solaříkové (31), která právě do Modrého kódu přešla, jen to dokazuje, že je každý nahraditelný. A právě třeba Ulice, ve které se poslední dobou objevuje spousta nových postav, by klidně mohla být místem, kam se může kariéra Laurinové ubírat. I tady najde stabilní příjem, dost možná vyšší, a navíc by se objevila v novém kolektivu a měla příležitost se seznamovat.

Vztahu s kolegou by se prý nebránila Není tajemstvím, že právě na pracovišti vzniká nejvíce vztahů, a moc dobře si to uvědomuje i Sabina. Změnu už údajně probírala se svými nejbližšími a ti souhlasili, že je to dobrý nápad.

Laurinová se totiž svému blízkému okolí poslední dobou jeví jako žena, která změnu nutně potřebuje. Její role v Modrém kódu už ji prý tolik nebaví a necítí, že by se tímto způsobem měla v životě někam posunout.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden