Moje šťastná hvězda

Opustí svůj druhý domov?

Krásná blondýnka Lucie Borhyová (43) se netajila před časem tím, že dostala nabídku na moderování zpráv od konkurenční televize. V té době to prý ale odmítla.


Údajně se totiž neměli dohodnout na adekvátním finančním ohodnocení. Mnoho lidí si ale myslí, že nechtěla opustit svého dlouholetého parťáka Reye Korantenga (46). Za tu dobu, co spolu bok po boku moderují hlavní zprávy, se už několikrát spekulovalo, zda spolu náhodou něco nemají.


„Rey je můj velice dobrý kamarád, to je tak možná vše,“ řekla důrazně před lety. Začalo se ale proslýchat, že konkurence ji stůj co stůj chce „zlanařit“. Proto se jí měli nedávno znovu ozvat a nabízet jí mnohem vyšší finanční částku. Půjde do toho?


Není žádným tajemstvím, že k sobě televize Prima nalákala spoustu reportérů z Novy, kterým měla údajně nabídnout lepší podmínky a vyšší platové ohodnocení.


Vyplatí se jí to!


Proto není divu, že nad tím zřejmě uvažuje i sympatická Borhyová. Mezi jejími kolegy se šušká, že se s nimi měla už dvakrát sejít a vyjednat si všechny podmínky, díky kterým by na jejich nabídku přistoupila.


Znamená to tedy, že opustí zprávy i svého dlouholetého kolegu Reye? Nic není ještě definitivně rozhodnuto, vše ale nasvědčuje tomu, že bychom ji zanedlouho mohli vidět na televizních obrazovkách konkurenční stanice.


Změna je přece život, možná by jí to pomohlo ukázat se zase trošku v jiném světle, než jsme byli doposud zvyklí. Snad se Borhyová nakonec rozhodne správně a nebude litovat.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden