Moje šťastná hvězda

Opustí ženu kvůli milence?

Idol žen MAREK NĚMEC (39) se před nějakým časem vrátil opět do pracovního procesu. Manželka si toho ale asi moc neváží.

V seriálu Sestřičky Modrý kód si na nějaký čas naordinoval pauzu, aby se mohl věnovat svým dětem, Matějovi (8) a Rozárce (4). Sympatický Marek Němec (39) si je chtěl užít a být více doma s rodinou, na což si právě jeho žena podle všeho až moc zvykla.

Není to tak dávno, co se ale do oblíbeného primáckého seriálu vrátil, což se právě jeho manželce nemá ani trochu líbit.

Říká se, že jí má údajně vadit více věcí najednou, jednou z nich je i to, že nejspíš žárlí na jeho kolegyni Sabinu Laurinovou (48). Práce na takovém projektu ale zabere spoustu času. I kvůli tomu má mít doma pořádné dusno.

Není vůbec doma!

,,Mrzí mě, že s nimi nemohu být více, ale teď k tomu není zrovna dobrá doba, někdo ty peníze vydělávat musí,“ prohlásil herec s tím, že v seriálu jen tak neskončí.

Sám totiž přiznal, že si v minulosti sáhl na úplné dno, když neměl pět let mít co jíst a byl úplně bez peněz. Je tedy pochopitelné, že se tam zuby nehty drží, nechce totiž, aby si něčím podobným prošly jeho děti s manželkou.

Začala žárlit

Kromě častých výčitek z toho, že netráví se svou rodinou tolik času, mu nepřidávají na klidu ani žárlivé scény jeho manželky. Ta se nejspíš nemůže smířit s tím, že Němec točí intimní scény právě se Sabinou Laurinovou.

I když ji má neustále ujišťovat, že to je pouze v rámci natáčení, nechce to prý pochopit. Před nějakým časem jí totiž měl někdo napsat zprávu,ve které bylo, že se Marek se Sabinou scházejí i mimo kamery.

Krásná herečka je stále sama, proto by se nikdo nedivil, kdyby na ženatého kolegu měla zálusk. Říká se, že ona si scény intimního rázu, i jeho přítomnost celkově, náramně užívá.

Bude rozvod?

Pravda je, že už v minulosti měl Marek pro Sabinu slabost. Trávili spolu všechny volné chvilky během natáčení a několikrát ji měl doprovodit i domů. Tvůrci je stále dávají dohromady, neboť tvoří krásný pár, na který se hezky dívá.

Marek Němec bere kolegyni jako svou nejlepší přítelkyni, se kterou údajně řeší všechny jejich rodinné problémy. Je vidět, že k ní má opravdu velkou důvěru. Dokonce se i proslýchá, že by měl manželku opustit. Jenže to by jistě Laurinová nedopustila. Pokud by si s ním něco začala, musel by mít vyřešenou minulost.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden