Můj kousek štěstí

Opustil ji muž! Zatím na pódiu

Možná to byla koronavirová ponorka, snad ještě něco horšího, ale v rodině zpěvačky Ewy Farne (28) teď rozhodně nemůže vládnout dobrá atmosféra. Její manžel Martin Chobot (32) se rozhodl opustit kapelu, ve které se jako kytarista s tehdy vycházející a zářící hvězdou sblížil.

Trvalo to sice pět let, ale vztah vyústil v září roku 2017 v manželství a narození syna Artura (2). Zdálo se, že všechno spěje pouze k ještě šťastnějším zítřkům, ale Chobotovo rozhodnutí dává tušit mnohé problémy.

Ewa poděkovala Martinovi za společné roky na pódiu.

Aby dohadům otupil hroty, vydal prohlášení, ve kterém uvádí: „Cítím, že jsem za těch 12 let kapele dal, co jsem mohl, a ona mně to nejdůležitější – rodinu. Někde po cestě jsem ale tak trochu poztrácel radost z koncertování a považuji za důležité ji znovu v sobě najít.“ Až se najde, prý si zase přítomnost na pódiu může užívat.

Ewa ho v jeho rozhodnutí podpořila. Kryje tím průšvih, nebo je to upřímné vyznání starosti o svého muže? Ten se možná potýká s tvůrčí krizí, možná maskuje další potíže, které mohou mít původ v psychice. Snad se manželství udrží...

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden