Můj čas na kafíčko

Opustila manžela a milenec opustil ji!

Nová láska herečce Kláře Melíškové (48), která hrála v seriálu Mordparta, vyhasla a ona zůstala sama. Takhle si Klára svůj život na prahu padesátky rozhodně nepředstavovala. Přesto se snaží na své situaci najít i to dobré. „Ve vztazích s muži jsem byla dvacet let. A teď mám možnost využít toho, že mám jenom sebe, že se můžu věnovat tomu, co mi dělá radost,“ řekla Melíšková. Nicméně přiznává, že ji občas popadne panika, je jí smutno a bojí se, že zůstane na ocet.

Před třemi lety herečka opustila rodinu kvůli vzplanutí k režisérovi Viktoru Taušovi (46). Neváhala tehdy zahodit vztah s dabérem Lukášem Hlavicou (54), za kterého byla vdaná 17 let a s nímž má syna Ferdinanda (14) a dceru Antonii (19).

Všechno se otočilo, je smutná a sama

„Když mi s časovým odstupem vyprávěly některé situace ze svého pohledu, koukala jsem jako blázen, co všechno vycítily,“ naznačila herečka, že ani její děti nenesly rozpad rodiny vůbec dobře.
Přesto Melíšková dala přednost srdci před rozumem a odešla za Taušem. Vztah ale neměl dlouhého trvání, a jí zbyly akorát oči pro pláč. Ovšem díky vztahu s ním údajně dokázala zase komunikovat s bývalým manželem. „Dva roky byly náročné a ten třetí rok už se to mezi námi začalo vylaďovat. Hlavně díky tomu, že jsem přiznala svůj podíl viny. Nejdřív jsem všechno dost házela na Lukáše a potom mi došlo, že je to půl na půl, že byl problém i ve mně,“ svěřila se herečka. Ten si prý přiznala až poté, co prošla novým vztahem. Nyní doufá, že se jí ještě podaří najít novou lásku, přestože všechno chce přece čas.

Tíží ji hrůza z dětství

Ovšem problémy s muži nejsou to jediné, co ji trápí. Klára si podle všeho prošla traumatickým dětstvím, na které nemůže zapomenout. „Rodiče mě nebrali jako rovnocenného partnera, moc se mě neptali, co cítím,“ prozradila trpce herečka. Sama se prý snaží ve výchově vlastních dětí neopakovat chyby svých rodičů. Nechce, aby její děti dopadly jako ona. „Panickou hrůzu jsem měla z lidí, z toho jít někam poprvé nebo když jsem měla mluvit sama za sebe,“ přiznala Melíšková s tím, že za tím stálo trauma z dominantního a výbušného otce. Odpustit jim však dle svých slov dokázala teprve nedávno. A i když se vztahy mezi nimi hodně zlepšily, tak jsou údajně pořád taková ukřičená a současně akční rodina.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden