Můj kousek štěstí

Opustila manžela kvůli milenci?

Z Izraele se vrátila Veronika Žilková (58). Opustila manžela Martina Stropnického (63). Její návrat ale vyvolává otázky. Rozpadlo se jí manželství? Proč se vrací teď?

Lidé z blízkosti herečky tvrdí, že Veronika Žilková prožívá jedny z nejtěžších chvil svého života. Je to více než rok, co následovala svého manžela Martina Stropnického do dalekého Izraele. Rodina je pro ni vším, proto ani na okamžik neváhala, a když se bývalý herec stal velvyslancem, odletěla spolu s ním. S sebou si vzala jen nejmladší dcerku Kordulu (14) a zbytek rodiny zůstal v Čechách, a to včetně maminky Olgy (96), která se přestěhovala do domova s pečovatelskou službou.

Nadlouho
bez muže

Zprvu se zdálo, že herečce v Izraeli nic nechybí, jenže nebezpečný virus jí převrátil život vzhůru nohama a Veronika byla postavena před nejedno těžké rozhodnutí. Původně návrat do Čech Žilková odmítla, netušila prý jakých rozměrů pandemie dosáhne. Situace se prý ale výrazně změnila a protože se zvažuje roční karanténa pro seniory a hranice se jen tak neotevřou, rozhodla se vrátit za maminkou, která patří mezi nejohroženější skupinu. „Moje místo je teď tady. Vezmu si maminku k sobě a zůstanu s ní, dokud mě bude potřebovat,“ uvedla herečka s tím, že je smířená, že manžela možná několik měsíců vůbec neuvidí.

Šance pro milence?

Žilková se vrátila v době, kdy se začal probírat její dávný románek s Janem Hartlem (67). O něm kolegové říkají, že patří mezi poslední gentlemany, že je to notorický slušňák a milý muž. Velmi stál o Veroniku, a dokonce se mu podařilo se s ní sblížit. Pár spolu nakonec žil čtyři roky a plánoval svatbu, jenže sotva pár týdnů před ní mu herečka beze slova utekla. To byla zrada, kterou Jan nemohl léta Veronice zapomenout. Odpustí jí teď?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden