Moje šťastná hvězda

Opustila opravdu Prachaře kvůli mladšímu milenci?

Moje šťastná hvězda

Když ho poznala, hned věděla, že s ním chce rodinu. Stále ale tajně touží po čtvrtém dítěti. Pořídí si ho Rybová s jiným mužem, nežli je ten její?

Kdo by to byl řekl, že se LINDA RYBOVÁ (46) stále nevzdala svého snu o čtvrtém dítěti. Bude ale proto, aby se jí její sen splnil, schopna opustit svého manžela DAVIDA PRACHAŘE (63)?

Herečka ze seriálu Ulice Linda Rybová (46) se nikdy netajila tím, že ji přitahují starší muži. Koneckonců to jednoznačně potvrzuje skutečnost, že je už řadu let provdaná za herce Davida Prachaře (63). S výrazně staršími muži navíc randila i v minulosti, a to hlavně ze světa hudby.

Proč to ale momentálně vypadá, že by raději žila s někým mladším? Zajímavým životem žila Rybová předtím, než se provdala a založila rodinu s hercem Prachařem. A rozhodně to nebyla žádná nuda. Života si totiž uměla užívat plnými doušky, a to zejména společně s

Zbývá vám 89% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden