Můj čas na kafíčko

Opustila svůj byt, šlo o vyšší záměr

Fanoušci i veřejnost mají ještě v paměti, jak se z oken svého bytu vykláněla zpěvačka Marta Kubišová (79) a netroufala si jej opustit, protože se při svém zánětu horních cest dýchacích bála nákazy Covidem.


Dokonce za ní musela přestat chodit i dcera Kateřina Moravcová (42), která vytrvale odmítá očkování. Teď se konečně paní Marta odhodlala vyjít z bytu, ale nebylo to jen tak zbůhdarma: fotila se jako jedna z tváří kalendáře Gump v rámci akce na podporu psů.


Venku zrovna vládlo docela větrné počasí, ale přesto měla dobrou náladu, ačkoli ji stylizovali jako královnu Alžbětu do poměrně složitého kostýmu se zlatými šupinami.


Nebylo jasné, zda jako Alžbětu I., nebo II., ale pro Kubišovou bylo hlavní, že se fotila hned se třemi pejsky. Dělo se tak na stráni poblíž jejího bydliště v Praze 5.


„To sídliště si tady o mně řekne, že jsem se totálně zbláznila,“ řekla s úsměvem zpěvačka, o níž je známo, že měla po většinu svého života psy nejrůznějších ras (a její fenka azavaka se dokonce pyšnila obojkem od Vuittona). Nemluvě o tom, že donedávna moderovala i populární zvířecí pořad Chcete mě?.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden