Moje chvilka pohody

Ordinace je jejím prokletím!

Dana Morávková (45), byla dlouhá léta mezi diváky velmi oblíbená. Ti na nedali dopustit a její osud s ní ochotně sdíleli. Jakoby se ale všechno změnilo.

Představitelce doktorky Suché ze seriálu Ordinace v růžové zahradě 2 nemohou najednou fanoušci přijít na jméno. Co se stalo, že se přístup jejích fanoušků tak rychle změnil? A jak bude Morávková vlnu nečekané nenávisti řešit?

Vadí jim mladší milenec

Scénáristé totiž pořádně zamíchali osudem postavy, kterou Morávková hraje. „Seriálová Zdena vycestovala na Slovensko a vrátila se s novým mužem a jak je vidět, divák mi to nemůže odpustit,“ komentovala vzniklou situaci herečka. Tím novým mužem v životě seriálové lékařky je slovenský herec Ján Jackuliak (39), který ztvárňuje postavu profesionálního hokejisty Andree Martynčáka. Mladší milenec je nepochybně divákům trnem v oku. „Jde jen o roli, to by měl divák chápat,“ obhajuje se Morávková s tím, že se naštěstí nenávistné a urážlivé komentáře objevují jen na internetu. Na veřejnosti se naštěstí s ničím podobným prý nesetkává. Herečka se přiznala, že se na tyto útoky proti její osobě snaží nemyslet a komentáře nečte. „Do očí vám to málokdo řekne, ale anonymně diskutovat pod čarou, to je každý junák,“ zlobí se trochu seriálová lékařka.

Její sláva pomalu upadá

V posledních letech se snažila Morávková vydělat, co nejvíce peněz. Přecházela od konkurence ke konkurenci. V současné době je ale v poněkud patové situaci. Ukončila totiž své působení v novácké Ordinaci a Prima před časem zrušila zábavný pořad Kdo je kdo? V seriálu V.I.P., od kterého si zřejmě hodně slibovala navíc dostala jen epizodní role. Ačkoli se tu a tam v Ordinaci ještě objevuje, začínají prosakovat informace, že se blíží okamžik, když už ji diváci nebudou vídat vůbec. Její sláva tak pomalu upadá. V herecké profesi zkrátka platí – sejde z očí, sejde z mysli. Snad i proto se Morávková rozhodla přijmout roli od České televize v seriálu Četníci z Luhačovic. Navíc, a to zřejmě nebude nic příjemného pro Morávkovou se Ordinace sice těší značné přízni diváků, ale na straně druhé je velmi často terčem posměchu. Dokonce byl zařazen mezi pět televizních seriálů současnosti, na něž se prý nedá koukat. A to rozhodně není dobrá vizitka!

Milionové dědictví po mámě

Dana Morávková nouzí netrpí. Nejen zásluhou své práce a účinkování v nekonečných, velmi populárních televizních seriálech, ale také  díky dědictví, které získala po svých příbuzných. Bulvární média vyšťourala, že po své zesnulé mamince  společně s bratrem zdědila nádhernou selskou usedlost v ceně několika milionů korun.  Navíc Morávková nyní údajně díky manželovi Petrovi, úspěšném muzikantovi, získala „velký kšeft“. Stala se totiž choreografkou nové filmové verze úspěšného muzikálu Starci na chmelu.

Zahrává si se svým zdravím

Je poněkud paradoxní, že Morávková hraje v seriálu Ordinace v růžové zahradě odhodlanou a zapálenou lékařku, které si kolegové cení zejména pro její precizní práci a sama v soukromí se chová takhle nezodpovědně! Hvězda oblíbeného seriálu se totiž svěřila, že když opravdu nemusí, nemarodí a raději nemoc přechodí. „Pokud není zbytí, tak i herec zůstane doma. Ale věřte, mně se to opravdu moc často nestává,“ odhalila své soukromí Morávková. Nějaká rýmička ji prý neskolí, má tuhý kořínek. Možná za to vděčí své mamince, o které se často říká, že byla skutečný nezmar. A možná je příčinou její drsná sportovní průprava. V každém případě není příliš šťastné nemoci přecházet. Dříve či později se totiž vrátí s mnohem větší silou.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden