Můj kousek štěstí komerční sdělení

Originální tipy na bezchybnou manikúru

Krásné a upravené nehty jsou naprostou nezbytností. Design nehtů není sezónní trend. Manikúra záleží na ročním období, náladě a celkovém looku ženy. Dnes jsme pro vás připravili několik typů, které pomohou vykouzlit dokonalou manikúru a být neodolatelnou za jakýchkoliv podmínek.

Vše, co potřebujete, je inspirace a kvalitní laky na nehty https://makeup.cz/categorys/23453/.

1. Barevné vlny


Na průhlednou bázi aplikujte lak v nenápadném nude odstínu. Poté tenkým štětečkem nakreslete jednoduché vlnky ve jasných odstínech. Manikúra s takovými akcenty bude nejen výrazná, ale i elegantní.

2. Floristické motivy


Nevykreslujte na nehtech žádné květiny. Skvělým nápadem bude kreslení motivů kokosové palmy nebo pouze elegantního palmového listu. Krásně budou vypadat také listy tropických rostlin. Vyzkoušejte kombinaci různých barev. Můžete použít top s matným efektem, který poskytne nehtům jemný sametový finiš.

3. Mramorový efekt


Jedinečná, elegantní a velmi populární zůstává manikúra, která připomíná vzor mramoru. Vyzkoušejte mramorový efekt v modrých a tyrkysových barvách, které budou připomínat moře, vodu a oblohu.

4. Každý jiný


Vybarvit každý nehet jinou barvou asi není žádnou novinkou, ale je to docela zajímavý nápad na manikúru. Nebuďte příliš impulzivní: budou vhodné barvy ze stejného sprekta nebo vyzkoušejte tlumené pastelové barvy.

5. Neonová manikúra


Nebojte se experimentovat s neonem. Vyzkoušejte třeba neonovou francouzskou manikúru. Kyselá verze francouzské klasiky bude vypadat opravdu originálně. Jas a eleganci neonu dodá top s matným efektem. Neonová manikúra vypadá úchvatně jak na dlouhých, tak i na krátkých nehtech.

6. Třpytky


Manipulace s třpytkami je opravdu jednoduchá, a na nehtech vypadají velmi elegantně. Nehtům dodají šmrnc a zář. Nemusíte je aplikovat na celý povrch nehtů. Stačí použít třpytky pouze jak akcent: zkuste kombinovat třpytky s francouzskou manikúrou či geometrickým designem. V tomto případě manikúra bude vypadat luxusně a stylově.

7. Geometrie


Manikúra s geometrickým vzorem vypadá vždy velmi originálně a elegantně. Čáry, tečky, čtverce nebo chaotické pruhy mohou být ve stylu minimalismu nebo kombinujte je s různými složitými vzory. Hrajte si s kontrasty, kombinujte barvy, experimentujte s výzdobou. Manikúra s geometrickým vzorem bude vypadat harmonicky i s matným topem nebo třpytkami.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden