Můj čas na kafíčko

Ornellu Muti si první manžel vzal poté, co měla dítě s jiným mužem!

Můj čas na kafíčko

V jejich druhém společném filmu hrála dívku, která se zamiluje do nudisty!

Na to, jaký mívají mimořádně hezké ženy skandální život, byly vztahy Ornelly Muti (65) celkem v normě. Prvního manžela Alessia Orana (75) poznala hned při prvním natáčení!

Slavná italská herečka Ornella Muti měla dost přísného otce, který si potrpěl na staré rodinné tradice. Ona i její sestra měly velké sny o umění: Ornella o herectví, Claudia (70) o malířství. O ničem takovém ale otec nechtěl ani slyšet.

Ideální představou pro něho bylo, aby se dcery dobře provdaly a věnovaly se rodině, tak jak to bylo zvykem. Nanejvýš by dovolil, aby studovaly něco prestižního, třeba medicínu.

Nechtěla si vzít mafiána!

Všechno se změnilo poté, co otec zemřel a nemohl tak už ovlivnit, jakou budoucnost si jeho dcery zvolí. Kupodivu to byla právě starší Claudie, která jednoho dne zamířila na konkurz pro film Nejkrásnější manželka. Roli ovšem dostala právě Ornella.

Ještě jí nebylo ani patnáct let a už měla hrát náročnou postavu. Byla v té době školou povinná, takže jí z produkce psali omluvenky – předstíralo se, že

Zbývá vám 71% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden