Moje sladké tajemství

Osamělá herečka až na sklonku života potkala spřízněnou duši

Moje sladké tajemství

Herečka se upnula na organizaci Hnutí Grálu a pod jejím vlivem se zbavila téměř všeho svého majetku.

Život legendární herečky Míly Myslíkové (†71) byl vlastně vždy plný paradoxů. Ačkoli se na filmovém plátně objevovala většinou v rolích rázných maminek, uvnitř to byla citlivá dáma, která jen málokomu dovolila nahlédnout do její křehké a zranitelné duše.

Mohla být třeba princeznou

Narodila se 14. února 1933 v Třebíči, a když se poprvé svýma hlubokýma očima podívala na svět, rodiče jí dali jméno Bohumila. To až mnohem později jí všichni začali říkat Míla. Jako malá holčička chtěla být spisovatelkou, jenže dlouho nevěděla, o čem by vlastně měla psát.

Brzy si také přivoněla ke kumštu, protože její maminka provozovala půjčovnu divadelních kostýmů. Míla mohla být jeden den princeznou, a druhý den třeba čarodějnicí. Není divu, že brzy

Zbývá vám 89% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden