Moje šťastná hvězda

Ostychu se nikdy nezbavil

Moje šťastná hvězda

Na první filmovou příležitost si MARTIN FINGER (51) musel počkat až do 34 let. Dnes patří k hojně obsazovaným hercům a je za ním i úspěšná divadelní kariéra.

Kariéra Martina Fingera (51) je už dávno svázána s naším hlavním městem, sympatický herec ale pochází ze Šumperka, který má rád a stále se tam vrací. Tam také vlastně všechno začalo, a nebýt jednoho velkého kamarádství, nejspíš bychom přišli o současný velký herecký talent.

Do hraní se mu nechtělo

Už odmala se totiž Martin Finger zná s Ondřejem Sokolem (50), s nímž ho pojí silné přátelské pouto až dodnes. A díky němu se nakonec vydal na profesionální hereckou dráhu. Spolu také už na gymnáziu zkoušeli psát scénáře a věnovali se studentskému divadlu.

Po maturitě ale Finger rok pracoval a pak šel na vojnu. Když už měl skoro v Mikulovicích u Jeseníka odslouženo, dorazil za ním

Zbývá vám 79% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden