Moje sladké tajemství
Osudová Ordinace úplně změnila Munzarové a Trnavskému život
Osudová Ordinace úplně změnila Munzarové a Trnavskému život

O roli v seriálu tehdy Barbora Munzarová (52) nestála. Vzala ji kvůli penězům, i proto, že se jí hroutilo manželství s Jiřím Dvořákem (57). A osud jí tam přihrál Martina Trnavského (54).

Herečka Barbora Munzarová (52) se snažila komerčním projekům vyhýbat celý život. Žila hlavně pro divadlo a sem tam vzala roli v nějakém filmu. Když se ale ozvali z Novy s nabídkou do Ordinace v růžové zahradě, začala o ní přemýšlet. Za roli doktorky Pavly Barnové jí totiž nabízeli snové peníze.

S Dvořákem se brali v roce 2002.

Navíc si na natáčení také mohla utřídit myšlenky. S manželem Jiřím Dvořákem (57) jim to totiž už delší dobu neklapalo. Vůbec ale nečekala, že tam potká Martina Trnavského (54) a že se z velice dobrého přítele později stane její druhý, a hlavně osudový muž.

Rodinná idylka se začala bortit

„Neměla jsem na vybranou, na domě hypotéku, rozpadající se manželství, selhávalo mi zdraví,“ vzpomínala Munzarová na chvíli, kdy kývla na roli, která jí od základů změnila život.

S Dvořákem se brali v roce 2002, narodila se jim dcera Anna (22) a začali spolu žít v rodinné vile Munzarových v pražských Modřanech. Jenže pak prý začal mít manžel problémy s alkoholem a ona nevěděla, co dál.

Lépe si snad ani vybrat nemohla

Barbora ale už od začátku vyvracela, že se rozváděla kvůli jinému muži, ale pamětníci z natáčení mají jasno, jak to s Trnavským na place jiskřilo. V roce 2018 se tajně vzali na zahradě vily Luďka Munzara (†85) a Jany Hlaváčové (†85), jen za přítomnosti nejbližších.

Vzorem je herečce právě manželství rodičů. „Milovali se úplně až do poslední chvíle, než tatínek odešel,“ vzpomínala herečka. A zatímco Munzarová žije spořádaným rodinným životem, Dvořák zatím střídá jednu mladou krásku za druhou.

 

 

Související články
Vypadá to na další ostrou výměnu názorů mezi herečkou ze seriálu ZOO a jejím bývalým partnerem, hudebníkem Michaelem Krásným (40). Náš zdroj, který má k Evě Burešové (31) velmi blízko, totiž prozradil, že pohledná brunetka chystá kroky, které jejího expřítele rozhodně nepotěší. Mělo by jít o prozrazení některých pikantností z doby, kdy spolu žili. Jako by se chtěla herečka […]
Tohle nevypadá dobře. Sympatická herečka ze seriálu Policie Modrava chřadne divákům před očima, působí smutně, ztrápeně… Objevily se spekulace, že možná přišla manželovi na poměr. Snad dokonce opakovaně, protože to není poprvé, co se Václav Vydra (68) do podobných povídaček dostal. Mnoha lidem to ale přijde jen jako fáma, neumějí si představit, že by právě […]
reklama
Moje šťastná hvězda / 11.10.2024
Herečka ze seriálu Pustina se podle některých zdrojů ve vší tajnosti rozešla s manželem. Zuzana Stivínová (51) byla už v létě na filmovém festivalu v Karlových Varech bez svého muže, molekulárního biologa Lukáše Čermáka (48), doprovod jí tam dělal syn David. Kolují informace, že měl vědec svou ženu požádat, aby se rodina zase přesunula na nějaký čas do […]
Moje sladké tajemství / 11.10.2024
Milostné trable přiznala herečka Denisa Pfauserová (35) ze seriálu ZOO. S partnerem Martinem Kučerou se prý dnes a denně hádají, často si nerozumějí ani v základních věcech, urážejí se a nejraději by byli, kdyby si od sebe mohli na chvilku odpočinout. A kráska si sype popel na hlavu, že je to všechno její vina, protože hádky bere […]
reklama
reklama
V premium článcích najdete to nejlepší z našich časopisů
Pondělí Běžte svému štěstí naproti
Středa Časopis, který vás naladí do pohody
Středa Týdeník o všem, co hvězdy tají
Čtvrtek To nejlepší, co si ke kávě můžete dát
Čtvrtek Konečně časopis, se kterým vyhrajete
Časopis se kterým minulost nestárne
Nezapomenutelné a milované hvězdy
Můj čas na kafíčko speciál
Extra porce příběhů ze světa slavných
Časopis, který ženám rozumí
Naše časopisy si můžete také výhodně předplatit!
Nenechte si ujít další zajímavé články
reklama

O nás

Jedinečný web, který Vám přináší aktuální zprávy ze světa slavných osobností. Můžete poznat skutečné životy populárních herců, zpěváků či jiných známých celebrit. Odhalit strhující životní story slavných hvězd, jejich lásky, prohry, vítězství, spalující vášně, bolestné rozchody, i usmíření a osudové vzestupy i pády těch největších českých i světových legend.

Vaše redakce

Copyright © RF-Hobby.cz
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz