Můj čas na kafíčko

Osudová volba! Vrátí se do Ulice?

Když Hana Maciuchová (73) před pár lety odešla ze seriálu Ulice, diváci byli zděšení a bombardovali televizi, ať jim oblíbenou herečku vrátí zpět. Ta o návratu do seriálu nechtěla ani slyšet. Teď se zdá, že se blýská na lepší časy. Vrátí se po dlouhé odmlce?

Proslýchá se, že herečka Hana Maciuchová (73) dostala nabídku vrátit se do seriálu Ulice. Prý o tom uvažuje! Z jakého důvodu o tom začala opět přemýšlet? Že by začala mít málo peněz a ráda by si něco našetřila na pozdější roky? „Pokud dostanu práci, která mě nadchne, tak ji přijmu s velkou radostí. Divadlo hraji už téměř třiačtyřicet let a točím už taky tak čtyřicet let, a kolikrát je to dost náročné,“ řekla s úsměvem. Opět by si s ní rád zahrál i Rudolf Hrušínský (72) alias Pešek. Radost by měli nakonec i fanoušci! Vyjde vstříc třeba alespoň jim? „Těší mě přízeň diváků, že mají chuť sledovat moji práci.“ Prozatím hraje čistě v divadle, nedá mu přece jen košem? Nerozmyslí si to nakonec? Ačkoliv nemá o role nouzi, zabrousila i do hudby. Jako čestný host na křtu zpěváka Martina Chodúra (29). Jak Martina napadlo oslovit právě ji? Nevzala to i kvůli penězům? Sympatiím? Možná k němu cítí určitou náklonnost, a to i na základě jejího vyjádření! Mnoho lidí totiž tvrdí, že je to druhý Karel Gott (79). „Nemá se vůbec srovnávat! Mistr Karel Gott je Mistr Karel Gott a Martin Chodúr může být Mistr Martin Chodúr,“ vidí věci jednoznačně.

Byl její první velkou životní láskou.

Zdrcená ze smrti otce i z rakoviny!

Prošla si drsným peklem, když onemocněla rakovinou prsu! V té době si sáhla na samé dno svých sil. Ale nad zákeřnou rakovinou vyhrála a těšila se ze života. Pak přišla druhá rána osudu! Tohle nečekala! Když se Maciuchová před dvěma lety dozvěděla, že její tatínek Josef Maciuch (†97) zemřel, dala si delší pauzu od natáčení filmů i seriálů. Podle informací skutečně potřebovala mít klid a čas na uspořádání myšlenek. Přece jen odešel jeden z nedůležitějších lidí v jejím životě! „Náš drahý tatínek odešel,“ řekla své strohé emotivní vyjádření.

Je to partner, nebo jenom kamarád?

Zničila dobře fungující vztah!

Osudovým partnerem v jejím životě byl herec Jiří Adamíra (†67), jehož smrt velice špatně nesla. Na začátku vztahu jí bylo vyčítáno, že zničila fungující rodinu a odvedla otce dvou dětí pryč. To herečka odmítá! Údajně v jeho bývalém manželství byly dlouhodobé neshody. Dokonce několikrát odmítla jeho žádost o ruku. Dnes toho prý lituje. Proč se tak ale rozhodla? Možná sama neví, protože kolem sebe měla vždy vícero mužů. Vždy však o nich mluvila jako o pouhých kamarádech! Dříve se psalo, že po jejím boku byl Karel Pstružina (78). Ale očividně má už jiného chlapa! Měl by jím být uznávaný lékař Karel Valdauf (71), syn skladatele Karla Valdaufa (†68). Jejich dlouho utajovaný románek praskl nedávno v San Francisku! Oba dva je tam totiž pozvali jejich kamarádi Štefan Margita (62) a Hana Zagorová (72) na premiéru nové opery Zlato Rýna. Od té doby se Hana s Karlem od sebe nemohou téměř odtrhnout! Je to začátek nové lásky?

V seriálu tvořili dokonalý sehraný pár plný lásky!

Přišla o prachy! I o rodinu?

V minulosti dostala nabídku účastnit se jedné nejmenované taneční show. Tuto možnost s velkou bolestí musela odmítnout. „Přestože jsem prošla tanečními jako takovými, představa, že by mě někdo nutil propínat špičky a dělat kroky, mě dost vyděsila!“ řekla jednoznačný verdikt. Ale čistě jen strach z disciplíny, kterou po ní chtěli, za jejím rozhodnutím nestál. „Ještě by mi ta skvadra porotců nakonec řekla, že to dělám špatně. A stejně jsem v té době začala zkoušet v divadle.“ Nerve si teď vlasy, že si mohla přijít na pořádný balík peněz? Pravděpodobně se i proto dnes musí ohánět, aby si vydělala dostatek peněz! Krom penízků musí řešit i urážky! Několikrát byla nařčena z pomluv a lží, především pokud šlo o její rodinu. Nejednou se stala terčem ohavných nařčení o napjatých rodinných vztazích! To Maciuchová vždy tvrdě odmítala. „Nechápu, nač se ptáte, protože jsou to nesmysly a pomluvy. Dál to nehodlám rozebírat, nezlobte se,“ řekla. Ale jak se zdá, pomluvy, závist a nepřejícnost v některých lidech stále je dodnes a herečce nezbývá nic jiného, než se nad to povznést. Je toho ovšem schopná? „Snažím se to vydýchávat a vždy si musím uvědomit, jestli má moje reakce na danou věc nějaký smysl, nebo ne,“ okomentovala situaci. Ale skutečně může člověk zapomenout na zášť vůči sobě, pokud se opakuje a stupňuje se?

Osud se s ní rozhodně nepáral!

Nemohla mít nidy vlastní dítě! Proč?

Hana Maciuchová si během své filmové i divadelní kariéry zahrála nespočet matek nebo žen, které se staraly o děti. Ale proč nikdy ona sama neměla vlastního potomka? Jedná se hlavně o jeden nejbolestnější životní příběh v jejím životě! „Bylo to v roce 1980, kdy jsem vážně onemocněla. Musela jsem tehdy na operaci. Když jsem se po ní probrala, tak ke mně přišli lékaři a oznámili mi, že už nikdy nebudu mít děti,“ řekla smutně. Jak v takové situaci reagovala? Sama prozradila, že její tělo to nevzalo zrovna dobře! „Z pomyšlení, že nebudu mít děti, jsem najednou dostala vysoké horečky. Jako kdyby se mi zapálil mozek. Nebyly tam žádné komplikace, jen mne prostě takhle zničila ta zpráva,“ dodala smutně. Dnes už to bere prý jako osudovou věc, se kterou se musela postupem času smířit.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden