Můj čas na kafíčko

Osudového muže našla Meryl Streep krátce po osobní tragédii!

Můj čas na kafíčko

Po smrti partnera nevěděla, kam jít a on jí podal pomocnou ruku!

V době, kdy řešila oscarová hvězda Meryl Streep (72) nejvážnější životní problémy, potkala muže, který jí podal pomocnou ruku. Don Gummer (74) je už přes čtyřicet let jejím manželem.

Velkou láskou americké herečky Meryl Streep (72) byl nejprve její herecký kolega John Cazale (†42). Setkali se na jevišti při jednom divadelním představení, zamilovali se a začali spolu žít. Zahráli si spolu ve slavném válečném filmu Lovec jelenů, ale krátce před natáčením Johnovi zjistili rakovinu kostí s beznadějnými vyhlídkami.

Studio ho chtělo odvolat z natáčení, ale režisér a všichni herci se za něho postavili. Podepsali, že v případě, kdy se natáčení ukončí kvůli Johnovu úmrtí, nebudou mít další finanční nároky. Scény s Johnem se natáčely přednostně.

Přítomnost smrti na place všechny představitele spojila a prohloubila jejich vztahy. Meryl se svým přítelem potom trávila ve

Zbývá vám 75% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.
reklama

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden