Moje sladké tajemství

Osudového muže si vzala dokonce dvakrát

Moje sladké tajemství

Šeptalo se o Ornestových nevěrách, pak se zamilovala i Daniela a brzy následoval rozvod!

Daniela Kolářová (72) si mohla mezi muži vybírat. Přesto se poměrně brzy zamilovala, a se svým manželem zůstala až do jeho smrti. Jen na krátkou dobu si odběhla k mladému kolegovi.

Ačkoliv Daniela Kolářová (72) pocházela z rozvedeného manželství, na svoje dětství v Karlových Varech vzpomínala vždycky ráda. Milovala školu, svoje kamarády a zasněžené kopce okolo města. Během uhelných prázdnin, které trvaly i čtrnáct dnů, pak s kamarády  na zamrzlé řece a lyžovala na okolních svazích. Už odmala totiž byla velmi nadaná sportovkyně. A tak si nehrála s panenkami, jako ostatní dívky, ale spíš kamarádila s kluky. Zkoušela s nimi volejbal, vybíjenou i hokej. S lázeňským městem jsou spojené i divadelní začátky této výjimečné herečky. Za maminkou, která pracovala jako účetní v divadle, totiž občas

Zbývá vám 90% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden