Můj kousek štěstí

Osudového muže spatřila ve snu, pak se za něj provdala.

Můj kousek štěstí

Chodila se spoustou hudebníků, ale vzala si herce. Když se do něj bláznivě zamilovala, byl to ženatý pán se dvěma dětmi.

Kdyby jen trochu chtěla, mohla se stát modelkou, možná světoznámou. Stačilo jenom kývnout. Když jí bylo čtrnáct, letěla do Bratislavy natáčet pohádku Žabí princ. V letadle byli i nějací Francouzi. „Pořád do mě hučeli, abych poslala svoje fotky do Paříže do modelingové agentury,“ vzpomíná Linda Rybová (46).

Netoužila být modelkou, pohrdala tím, zdálo se jí to nudné a jednoduché. Vlastně si ani nepřipadala půvabná. Když se dnes dívá na staré fotografie, je ochotna připustit, že jí to moc slušelo. „Ale v té době jsem si často připadala jako

Zbývá vám 84% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden