Moje šťastná hvězda

Osudový muž jí zlomil srdce!

JIŘINA BOHDALOVÁ (92) je sice známá svým optimismem, avšak v soukromém životě jí vždy do smíchu nebylo.


Prvním manželem Jiřiny Bohdalové (92) byl významný geofyzik Břetislav Staš (†93). Tomu herečka porodila svou jedinou dceru Simonu Stašovou (68). Jejich manželství sice nevydrželo, ale i tak zůstali bývalí partneři po rozvodu dobrými přáteli.


Bohdalová dokonce svého muže později pravidelně navštěvovala ve specializovaném centru, kde kvůli svému onemocnění žil. Dobré vztahy po rozvodu ale herečka rozhodně neudržovala se svým druhým mužem Radoslavem Brzobohatým (†79). Herec jí totiž zlomil srdce.


Zamiloval se do jiné


Vztah Bohdalové a Brzobohatého trval dvanáct let. Ovšem říká se, že jejich manželství bylo velmi divoké. Herečka na svého muže velmi žárlila a měla ho hlídat na každém kroku. A proslýchá se, že to nebylo Brzobohatému vůbec příjemné. Nakonec ale svou  manželku přece jen zradil. Během jednoho natáčení se zamiloval do krásné a uhrančivé kolegyně Hany Gregorové (71).


Když jí utekl za mladší, zlomilo jí to srdce.

Šel za hlasem svého srdce

Oba se prý zpočátku vzájemným citům bránili, ale velmi brzy si uvědomili, že jsou si souzeni. Ovšem Brzobohatý měl dlouho Bohdalové lhát a za Gregorovou měl dojíždět tajně. Bohdalovou rozčílilo hlavně to, že všichni okolo věděli, co se děje, jen ona Brzobohatému věřila do poslední chvíle.

Herec ji nakonec kvůli Gregorové opustil, což mu Bohdalová nemohla dlouho zapomenout. Roky s ním nebyla schopná mluvit a ani se o něm bavit s jinými lidmi. Po jeho smrti měla ale přiznat, že to byl muž, kterého milovala ze všech úplně nejvíc. A možná je tak s odstupem času škoda, že se rozešli.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden