Můj čas na kafíčko

Osudový muž přišel Janě Bouškové pomáhat v době její největší životní tragédie!

Můj čas na kafíčko

Pro druhou svatbu se rozhodla až po třiadvaceti letech vztahu!

O dva své blízké lidi přišla Jana Boušková (67) předčasně. Kromě prvního manžela, který tragicky zahynul den po jejích narozeninách, to byla i starší sestra. Naštěstí našla člověka, který jí dokázal podržet i v kritických situacích.

Dnes už není tak moc známou informací, že oblíbená herečka Jana Boušková (67) měla ještě o tři roky starší sestru Evu (†53).  Spojovalo je to, že se obě narodily ve znamení Býka a měly umělecký talent. Sestra Jany byla rozhodnuta dříve, že se vydá na hereckou dráhu.

Jana vzpomínala: „Byla jsem velmi živé dítě, co se potřebuje stále hýbat, se sestrou jsme se často předváděly před známými nebo v rodinném kruhu. Ona byla víc muzikální. Měla lepší hlas i sluch.“

Jeden záskok rozhodl o budoucnosti

Zatímco Eva šla studovat na konzervatoř, Jana si vybrala gymnázium. O profesionální herecké kariéře neuvažovala, lákala ji

Zbývá vám 89% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden