Můj čas na kafíčko

Osudový vztah Jitky Schneiderové ztroskotal na pracovní vytíženosti a nevěře!

Můj čas na kafíčko

Svého jediného manžela neměla problém na začátku zaujmout a svést.

Lidé ve znamení Berana bývají hodně temperamentní a dokážou si jít za svým. Herečka Jitka Schneiderová (49) tomuto popisu odpovídá. V kariéře jí to vždy pomáhalo, v soukromí to bylo někdy na škodu.

To, jak prožijeme dětství, ovlivňuje celý náš další život. Jitka Schneiderová (49) měla štěstí, že její dětství bylo příjemné a bez problémů. Vyrůstala ve Znojmě a všechno mělo svůj jasně daný a poklidný řád. Nebylo to jako v dnešní době.

Otec s matkou přicházeli z práce v pravidelný čas. Jitka po škole vyběhla s kamarádkami a kamarády do parku u domu a když se vracela, už na ni rodiče volali, že jde pozdě k večeři. Pohodová byla i základní škola, kde třída tvořila dobrý kolektiv.

Všem pak bylo líto, že se v deváté třídě musí rozloučit a vydat do světa. V té době došlo také na první lásky - a když se konal

Zbývá vám 90% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden