Moje šťastná hvězda

Otřásá se pod ním židle?

Už několik let patří Ondřej Sokol (50) mezi moderátorskou špičku. Díky jeho osobitému humoru a pohotovosti se těšil stále větší oblibě.


Jak se ale zdá, časy velké slávy končí. Jeho vtípky a urážky se totiž lidem začínají přejídat, což se ostatně ukázalo při předávání Českého slavíka, kde si skutečně nebral servítky. Co to pro něj bude do budoucna znamenat?


Zachází až moc daleko


Být vtipný za každou cenu se zkrátka nevyplácí. Sokol už několikrát ukázal, že se nezalekne vůbec ničeho. Není to tak dlouho, co v přímém přenosu hlavního zpravodajství ztrapnil před celým národem kolegyni Lucii Borhyovou (43), nyní si vzal zase na paškál manželku Bohuše Matuše (48) Lucii (18).


„Lucinka tady není, protože už je po večerníčku,“ rýpl si do čerstvých novomanželů kvůli jejich velkému věkovému rozdílu. Zpěváka to sice moc nerozhodilo, divákům už to ale přišlo hodně přes čáru a nenechali na něm nit suchou. „Katastrofálně trapný, až ubohý výkon ,moderátora‘ Sokola.


Šílený, skandální,“ zněla například jedna z pobouřených reakcí. A další na sebe nenechaly dlouho čekat. „Naprosto souhlasím. Jeho trapnost projevu mě dlouhodobě irituje,“ následoval další.


„Mluvíte mi z duše. Ubohý, trapný a vulgární,“ reagoval zase jiný divák. A takhle bychom mohli pokračovat celé hodiny. Uvědomuje si ale vůbec, že by si tím mohl zavřít všechny dveře?


Přijde o pohádkové honoráře?


Od doby, kdy se začal objevovat jako moderátor v soutěži Tvoje tvář má známý hlas, si prý přišel na pořádný balík peněz, a to v řádech milionů! A ani Český slavík jistě nebyl zadarmo. Jenže to teď může klidně skončit.


Tvůrci totiž na názory ostatních velice dají. Je proto celkem možné, že žádné příště na nápravu už se konat nebude a Ondřej se tak rozloučí nejen s velkou slávou, ale i pohádkovými sumami peněz.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden