Moje sladké tajemství

Ovocné slupky vám pomůžou s pletí

Ptáte se, jak vám můžou ovocné slupky pomoct při péči o pleť? Odpovědí jsou přírodní kyseliny, které jsou v nich obsažené. Vyzkoušejte je a uvidíte rozdíl.

Ovocné obličejové kúry spočívají v jemném peelingu, který nepoškodí ani hodně citlivou nebo extrémně suchou pokožku. Jedná se současně o postup, díky kterému získá pleť lepší vzhled a vrátí do přirozeného chodu činnost mazových žláz.

Dlouhodobější užívání zbavuje pokožku ošklivých stařeckých skvrn. Hlavní výhodou ovocných kúr je snadná aplikace v pohodlí vašeho domova.

Jak je správně používat?

Nefunguje to bohužel tak, že byste si na pleť přiložila slupku od jablka nebo od banánu a bylo vymalováno. S ovocnými kyselinami se musí zacházet opatrně. Proto bývají většinou součástí některých speciálních krémů. Ideálním intervalem aplikace je sedm až deset dní.

Jeho nanášení opakujte minimálně čtyřikrát, aby mělo dostatečný efekt.

Nezalekněte se při prvním použití lehkého štípání nebo zarudnutí. To je jen důsledkem hloubkového působení.

Kdy přichází jejich nejlepší čas?

Čas na vyzkoušení krémů s ovocnými slupkami přichází právě teď.

A to z toho důvodu, že pokožka může být vlivem peelingu lehce narušená, a proto se doporučuje takové roční období, kdy obličej není vystaven vnějším vlivům, jako jsou sluneční paprsky. Ideální doba je tedy obecně kdykoli od pozdního podzimu do brzkého jara.

V opačném případě si můžete zadělat na přetrvávající pigmentaci..

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden