Moje šťastná hvězda

Ozdravný elixír pro namáhané plíce

Pokud máte pocit, že vaše plíce potřebují ozdravnou kúru po nemoci, nebo jste kuřáci a chcete zmírnit následky tohoto zlozvyku na své dýchací cesty, můžete vyzkoušet tento zázračný a ověřený kurkumový elixír.

Hotový za pár minut

Jeho příprava je velmi jednoduchá a zvládnete ji doma ve své kuchyni za pár minut. Navíc ho pořídíte doslova za pár korun. Do jednoho litru vody přidejte 400 gramů cukru krystal nebo domácího medu a nechte vařit.

Po chvilce přidejte dvě lžičky sypké kurkumy, kousek zázvoru nakrájeného na kolečka a 400 gramů nahrubo pokrájené cibule. Vařte, dokud se neodpaří polovina vody. Zbytek rozmixujte a je hotovo. Elixír uchovávejte v ledničce a užívejte každé ráno a večer.Ráno nalačno, večer dvě hodiny po jídle. Vždy jednu polévkovou lžíci.

Zázvor proti zánětům

Díky přidanému zázvoru má tento elixír vynikající antiseptické a protizánětlivé účinky a kurkuma zde funguje jako přírodní antioxidant.Už po několika dnech užívání pocítíte ozdravné a očistné účinky elixíru a pochopíte, proč se mu v daleké Indii stále říká „svatý prášek“.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden