Moje sladké tajemství

Ožení se Jágr někdy?

Naznačil, že do chomoutu ho žádná nedostane.

Hokejová legenda Jaromír Jágr (50) nemá problém seznámit se s nejkrásnějšími českými ženami, ale žádná ho nedonutila, aby jí navlékl třeba jen zásnubní prstýnek.

Teď ovšem přítelkyně Jaromíra Jágra, modelka Dominika Branišová (27), sáhla po rafinované formě nátlaku: nechala se vyfotit ve svatebních šatech v rámci focení celé kolekce – a fotku si dala na instagramový profil.

„Zatím je v reálném životě neobléknu. Žádat o ruku by měl chlap a nic takového se nestalo,“ posteskla si, čímž zároveň naznačila, po čem její srdce touží.

Otázkou ovšem je, zda to na Jaromíra zafunguje. Když oslavil své kulatiny, sdílel video se stoletou stařenkou, která má zaručený recept na dlouhověkost. „Víte, jak se dožít 100 let? Nežeňte se. Za chvíli jsem v půlce cesty,“ vtipkoval Jágr, protože přesně to žena radila.

Jak se ukazuje, pověst starého mládence si zřejmě chce zachovat. A nejen to. Nejspíš jeho talent nezdědí ani žádný potomek. „Věřím, že Jaromír děti mít z nějakých důvodů, kterým my pozemšťané nedokážeme porozumět, nemůže. Zbytek si nechám pro sebe,“ prohlásil nedávno synovec „mimozemšťana“ Jiří Kalla (28).

I kdyby se Jaromír Jágr přece jen rozhoupal, už teď je jasné, že maturitu svých potenciálních dětí oslaví jako důchodce. Nedejbože, aby si ji jako on nechtěla děcka dodělat ve třiceti.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden