Můj čas na kafíčko

Oživte své oči krásnou linkou

Svůdné linky vám vykouzlí dokonalý tvar oka, podtrhnou jeho jiskru a prohloubí pohled.

Tím jejich výhody zdaleka nekončí. Opticky vám rovněž zahustí řasy a očím dodají dramatičnost a hloubku. Mohou si je dovolit všechny ženy bez rozdílu věku. Starší dámy by ovšem měly vsadit spíše na hnědou či šedou barvu než černou.

Tužky, fixy, stíny

Z mládí si asi vzpomenete na klasické kajalové tužky, dnes už ale na trhu najdete celou řadu možností, které vám práci zpříjemní a ulehčí. Nejjednodušší jsou linky ve fixu. Jsou vhodné pro začátečnice, protože to s nimi jde rychle a aplikace je zcela jednoduchá.

Můžete také sáhnout po gelových linkách. Často se prodávají bez štětečku, který si musíte dokoupit. Pro nejzručnější z vás jsou tu tekuté linky se štětečkem. Ty na očích vydrží zpravidla nejdéle. Zkusit můžete i jednoduchý trik s očními stíny. Navlhčete vybraný stín a štětečkem linku pomalu vykreslete kolem oka.

Jak si vybrat správný odstín?

Nejste-li si jistá tím, jaký odstín vám bude slušet, vsaďte na hnědý nebo šedý. Orientovat se ale můžete i podle barvy vašich očí. K hnědým sedne fialová, tyrkysová, zlatá, zelená a modrá barva. K modrým očím se hodí barva růžová, bronzová, ale i meruňkové tóny. Zelenookým ženám jdou linky hnědé a zelené.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden