Můj čas na kafíčko

Pamela Anderson a Tommy Lee se vzali po necelých třech dnech chození!

Můj čas na kafíčko

První žádost o rozvod ještě stáhla, po dalších násilnostech už ale necouvla.

Manželství uzavřeli Pamela Anderson (53) a Tommy Lee (58) v rekordním čase. Ukázalo se, že to byl opravdu zbrklý krok. Měli spolu sice dvě děti, ale bouřlivý vztah neměl šanci vydržet.

Jméno kanadské modelky Pamely Anderson (53) si většina mužů spojuje s erotickým symbolem devadesátých let. Televizní diváci si pak vždycky vzpomenou na kultovní seriál Pobřežní hlídka. Jako mnohé další slavné hvězdy, které proslavily i jejich blonďaté vlasy, byla Pamela původně hnědovláska.

Nejprve pracovala jako instruktorka fitness centra, stačil jí ale jediný okamžik, aby se stala slavnou. Když navštívila zápas amerického fotbalu, vybral si její tvář kameraman a ukázal jí na obří obrazovce. Kromě ostatních diváků ji také viděli zástupci jedné společnosti, která se zabývala výrobou piva.

Shodou okolností měla Pamela tričko s jejich nápisem právě na sobě. Díky tomu dostala nabídku na

Zbývá vám 80% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.
reklama

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden