Moje šťastná hvězda

Pamela Anderson: Stydí se za hanbatou minulost!

Chtěla by snad vymazat hříchy z mládí?

Sama natáčela porno, aby se stala slavnou. Dnes si bývalá playmate a proslulá plavčice z legendárního seriálu Pobřežní hlídka PAMELA ANDERSON (49) hraje na hotovou světici. A lituje divoké minulosti.
Svou spolupráci s pánským magazínem Playboy, pro který svého času pózovala v rouše Evině, přitom dnes Pamela označuje za univerzitu života, kterou prý zvládla se ctí. A taky se díky ní dostala k filmu a k televizi, především pak k jednomu z nejkultovnějších seriálů všech dob, Pobřežní hlídka. Tam tehdy Pamela pobíhala po písčité pláži v červených plavečkách a muži na celém světě u obrazovek slintali při pohledu na zpomalené záběry jejích vzdouvajících se silikonových vnad. Ty byly její prodejní značkou, na níž Anderson vydělávala milionové honoráře. Kromě toho také patřila k hvězdám, které zpopularizovaly silikonová prsa jako sexuální symbol, a napodobovaly ji tisíce žen. Během svého života si herečka nechala své silikony několikrát upravit, zmenšit, ale i zvětšit.

S Julianem Assangem. Kdysi se na večírcích odhalovala, teď toho na sebe spíš obléká co nejvíc.

Dostaveníčka s aktivistou
Jenže s přibývajícími léty klesla popularita nejen silikonů, ale i Pamely. Možná i proto nyní slavná silikonová diva stojí na úplně jiné straně. Hvězda teď totiž vytáhla do boje proti pornu, a dokonce vyzývá ženy, aby se zbytečně neodhalovaly a nenechávaly se kvůli penězům fotografovat pro pánské časopisy, protože toho později mohou litovat. Už několikrát přitom Pamela prohlásila, že svého dřívějšího chování a především nahých fotografií lituje. A to především kvůli svým synům BRANDONOVI (19) a DYLANOVI (17). Ti ji ale přes to všechno dnes podporují. Blondýnka se svět také snaží přesvědčit o tom, že svou půvabnou hlavu má také na něco víc než jen na účes a make-up. Velmi se totiž nyní přátelí se zakladatelem kontroverzní neziskové společnosti WikiLeaks JULIANEM ASSANGEM (45). Chodí ho navštěvovat na ambasádu v Londýně a nosí mu vlastnoručně připravené dobroty. Díky tomu se už nějakou dobu spekuluje, že je pojí mnohem víc než pouhé přátelství. Byla by to změna od potetovaných rockerů, kteří jí občas trochu propleskli.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden