Můj čas na kafíčko
Pamela Anderson z Pobřežní hlídky: Roky boje s depresí!
Z ikonické sexbomby se stala elegantní dáma. Odhodila make-up a věnuje se psaní poezie.
Pamela Anderson z Pobřežní hlídky: Roky boje s depresí!

Kanadská herečka Pamela Andersonová (57) zavítala do švýcarského Curychu, kde uvedla svůj nejnovější film The Last Showgirl (Poslední tanečnice) a zároveň získala cenu Golden Eye za nejlepší film festivalu.

Když však Pamela začala vyprávět o tom, jak získala hlavní roli postarší tanečnice v chátrajícím klubu v Las Vegas, zavzpomínala také na svou dosavadní kariéru.„Jsem prostě vděčná, že mohu být tady, v tomto okamžiku, protože věřím, že jsem roky bojovala s depresemi,“ svěřila se herečka a popsala, jak jí úspěch seriálu Pobřežní hlídka, kde se proslavila rolí svůdné plavčice CJ, zásadně ovlivnil život.

„Je to dar i prokletí zároveň. Lidé se do vás zamilují kvůli plavkám,“ dodala. Pamela Anderson si kdysi vychutnávala pozornost fanoušků, ale i popularita přináší svou krutou daň.

Pamela byla díky Pobřežní hlídce idolem 90. let.

V roce 1989, ve věku dvaadvaceti let, byla objevena během fotbalového zápasu. Její hvězda rychle vystoupala, když se objevila na stránkách Playboye, kde pózovala neuvěřitelných 22 let a stala se tak nejdéle působící modelkou tohoto legendárního pánského magazínu. Díky tomu se z ní stala i nejfotografovanější žena na světě.

Kultovní status jí zajistila také role odvážné plavčice C. J. v seriálu Pobřežní hlídka – ikonické snímky v červených jednodílných plavkách se záchranným plovákem v ruce jsou známé i těm, kdo seriál nikdy neviděli. Pamela Anderson se stala nepopiratelným sexsymbolem a ikonou 90. let a přelomu tisíciletí.

S Tommym si užila bohužel i domácí násilí.

Její vztah s Tommym Lee, bubeníkem americké kapely Mötley Crüe, byl bouřlivý a neustále pod drobnohledem médií – především kvůli uniklé erotické nahrávce, která tehdy doslova „zbořila“ internet. Vzali se v roce 1995 po pouhých čtyřech dnech známosti, brzy nato se jim narodili dva synové. V roce 1998 Pamela požádala o rozvod poté, co došlo k domácímu násilí z Tommyho strany.

Po rozvodu se vdala ještě čtyřikrát. Jejím zatím posledním manželem byl bodyguard Dan Hayhurst, za kterého se provdala v roce 2020, ovšem jejich manželství skončilo rozvodem o dva roky později.

S postupem času vyměnila Pamela Anderson bouřlivé hollywoodské večírky a svět showbyznysu za klid a přírodu. Dnes tráví své dny nejraději doma, kde si užívá jednoduché radosti. Ráno začíná tím, že nakrmí a vyvenčí své psy, pověsí prádlo a poté se věnuje čtení, psaní a snění. Žije na ostrově Vancouver v Britské Kolumbii, kde si naplno užívá péče o zahradu, meditaci, pěstování zeleniny a především mateřství svých dvou synů, kteří už dosahují třicítky.

 

 

reklama
Související články
Vypadá takhle klidný podzim života? Hvězda seriálu Ulice Jaroslava Obermaierová (78) má jediného syna, a tak ho chtěla pochopitelně zabezpečit. Možná si teď říká, že s darováním chalupy přece jen pospíchala. „Chtěla jsem, aby se o barák naučil starat, stejně by mu to jednou připadlo,“ vysvětluje, proč přepsala chalupu na syna Jaroslava (40). Teď se však povídá, že […]
Volné oblečení a žádný alkohol! Mohla by být krásná herečka Sára Affašová (30) těhotná? Ačkoli pár tuto novinku zatím oficiálně nepotvrdil, není žádným tajemstvím, že po miminku touží. Pro manžele by to byl splněný sen, obzvlášť po tragické ztrátě syna Matyáše v loňském roce. Ačkoli celé těhotenství probíhalo bez komplikací, o svého syna přišli. Sára […]
reklama
Herecký veterán Petr Nárožný (86) už více než tři týdny leží na ortopedii v Krajské nemocnici Tomáše Bati ve Zlíně. Po úspěšném představení Milionový údržbář si nešťastně zlomil stehenní kost při pádu v hotelové koupelně. A bohužel se jednalo právě o nohu, která už jednou prodělala komplikovanou zlomeninu krčku. „Kvůli tomu nastaly lehké komplikace, kdy […]
Vždy se snažili, aby si svou lásku udrželi. Lenka Vlasáková (52) ale přiznala, že mezi ní a Janem Dolanským (46) je velká propast. Téměř pětadvacet let ve vztahu a celá řada kompromisů. Jenže ne nadarmo se říká, že každý pohár jednou přeteče. Vypadá to, že Lenka Vlasáková (52) a její manžel stojí před potížemi, které možná nedokážou […]
reklama
reklama
V premium článcích najdete to nejlepší z našich časopisů
Pondělí Běžte svému štěstí naproti
Středa Časopis, který vás naladí do pohody
Středa Týdeník o všem, co hvězdy tají
Čtvrtek To nejlepší, co si ke kávě můžete dát
Čtvrtek Konečně časopis, se kterým vyhrajete
Časopis se kterým minulost nestárne
Nezapomenutelné a milované hvězdy
Můj čas na kafíčko speciál
Extra porce příběhů ze světa slavných
Časopis, který ženám rozumí
Naše časopisy si můžete také výhodně předplatit!
Nenechte si ujít další zajímavé články
reklama

O nás

Jedinečný web, který Vám přináší aktuální zprávy ze světa slavných osobností. Můžete poznat skutečné životy populárních herců, zpěváků či jiných známých celebrit. Odhalit strhující životní story slavných hvězd, jejich lásky, prohry, vítězství, spalující vášně, bolestné rozchody, i usmíření a osudové vzestupy i pády těch největších českých i světových legend.

Vaše redakce

Copyright © RF-Hobby.cz
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz