Můj kousek štěstí
Pan profesor Beátě nejde z hlavy
Zdá se, že Beáta může patřit mezi ženy s nebezpečnou náturou klidných, ale vytrvalých vod...
Pan profesor Beátě nejde z hlavy

Když se sešli v seriálu Pan profesor, jiskření mezi nimi musel vidět úplně každý. Fungovalo jim to i mimo dohled kamer. Co všechno se mezi nimi asi tak stalo a co se ještě stane…

Natáčení seriálu Pan profesor už sice skončilo, ale to neznamená, že se musí rozplynout i pouto mezi hlavními hrdiny. Tihle dva si zkrátka rozuměli. Ale zdá se, že to kaž­dý bral trochu jinak. Skoro to vypadá, že se herečka nemůže dostat z osidel nešťastné lásky.

 

Video jako důkaz?

Nedávno totiž na sociální síti sdílela dojemné video, na kterém se s Vojtěchem Dykem (37) společně velmi dobře baví. Objevují se spekulace, zda tak herečka nedává najevo, jak moc ji bývalý kolega přitahuje a snaží se ze sebe dostat své city.

Dyk je přitom zadaný, jeho manželkou je Tatiana Dyková (44), dříve Vilhelmová. Což ale nemusí v žádném případě znamenat, že se o poznání mladší Beáta Kaňoková (33) vzdá bez boje. S Dykovou manželkou měla „trápení“ už před časem.

Když s Vojtěchem točili milostné scény, tak přiznala, že doufá, že jeho žena nežárlí. Možná už tenkrát tato slova neříkala jen tak, ale chtěla slavné herečce poslat vzkaz.

Zatím!

„Spím s tvým manželem. Zatím jen před kamerou, ale počkej!“ Jisté je, že spolu trávili hodně času. Navíc seriál měl velký úspěch, točilo se pokračování, diváci oba hlavní protagonisty milovali.

A že to mezi nimi jiskřilo, se zdálo naprosto zřejmé. Spolupráci si nemohli vynachválit, vyměňovali si mimo kamery nejen komplimenty, ale také potutelné úsměvy. Není divu, pokud by z toho byla Tatiana nervózní.

Jsou tu „náhradníci“

Už nějaký ten pátek se hovoří o tom, že manželství Dykových není zrovna procházkou růžovou zahradou. Dokonce se spekulovalo, že herec by rád další dítě, což vzhledem k věku jeho partnerky není příliš pravděpodobné.

Tohle může být Kaňokové velká šance, protože by mohla herci dát, po čem údajně touží. Sama už jedno dítě má, vztah s otcem dcery Judity (3), hercem Tomášem Havlínkem (30), se ale rozpadl náhodou zrovna v době, kdy natáčela Pana profesora.

Aktuálně randí s novým partnerem Tomášem. Avšak spekuluje se tu o rozchodu, pro sympaťáka údajně život po boku slavné herečky není snadný. Nebo je snad za tím další objekt jejího zájmu?

Objevují se dohady, že by měla mít nyní blízko k sympatickému kolegovi se seriálu Zlatá labuť. Kryštof Bartoš (30) sice randí s herečkou Martinou Babišovou (29) jejich láska je ale křehká a snadno by mohla skončit, kdyby Bartošovi padla do oka půvabná Beáta.

Související články
Nedávno jsme vás informovali o tom, že společná hudební kariéra Evy Ševčíkové (53) a Václava Ševčíka (70) je u konce. Duo Eva a Vašek spolu přitom vystupovalo dlouhých 34 let. Nyní se ovšem ukázalo, že se rozešli nejenom pracovně, ale i jako manželé. Na konci července  se totiž rozvedli! Václav Ševčík v rozhovoru prozradil, co tomu […]
Můj kousek štěstí / 16.9.2024
Herečka ze seriálu Ulice podle mnoha lidí dráždí hada bosou nohou. Adéla Gondíková (50) se totiž v poslední době dost často naváží do manžela. Nedávno ho třeba nazvala pobudou a k fotce, kterou umístila na sociální sítě, umístila písničku „Průša je úchyl“. Jindy zase o Jiřím Langmajerovi (58) tvrdí, že je starý apod. Povídá se, […]
Zásnubní prstýnek nosí herečka Alice Bendová (50) ze seriálu Jedna rodina už skoro čtyři roky, ale k oltáři zatím nedošla. A svatba přitom měla být letos! Svatbu s mladším partnerem Michalem Topolem (38) plánovala Alice Bendová (50) na Kanárských ostrovech, kde vlastní apartmán. Měla se konat údajně loni v zimě, pak tento rok v létě. Nakonec ji ale zase odložila, […]
Moje šťastná hvězda / 16.9.2024
S rakovinou, která se jí vrátila, bojuje Anna Slováčková (28) jako lvice. Prognózy nejsou úplně růžové, přesto se nevzdává, což je podle mnohých jedna z cest k uzdravení. Zpěvačka navíc přiznala, že je zamilovaná. Jejím vyvoleným je baskytarista z její kapely Matěj Růžička. Dlouho se jen kamarádili, než zjistili, že k sobě cítí víc. „Chtěla bych stihnout svatbu,“ nechala […]
reklama
V premium článcích najdete to nejlepší z našich časopisů
Pondělí Běžte svému štěstí naproti
Středa Časopis, který vás naladí do pohody
Středa Týdeník o všem, co hvězdy tají
Čtvrtek To nejlepší, co si ke kávě můžete dát
Čtvrtek Konečně časopis, se kterým vyhrajete
Časopis se kterým minulost nestárne
Nezapomenutelné a milované hvězdy
Můj čas na kafíčko speciál
Extra porce příběhů ze světa slavných
Časopis, který ženám rozumí
Naše časopisy si můžete také výhodně předplatit!
Nenechte si ujít další zajímavé články
reklama

O nás

Jedinečný web, který Vám přináší aktuální zprávy ze světa slavných osobností. Můžete poznat skutečné životy populárních herců, zpěváků či jiných známých celebrit. Odhalit strhující životní story slavných hvězd, jejich lásky, prohry, vítězství, spalující vášně, bolestné rozchody, i usmíření a osudové vzestupy i pády těch největších českých i světových legend.

Vaše redakce

Copyright © RF-Hobby.cz
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz